Analist ziet Bitcoin mogelijk naar $120.000 stijgen in juli 2024

Home » Nieuws » Analist ziet Bitcoin mogelijk naar $120.000 stijgen in juli 2024

De gerenommeerde analist Henrik Zeberg heeft een gedurfde voorspelling gedaan over de toekomstige koers van Bitcoin (BTC).

Zeberg, wiens reputatie is opgebouwd op zijn accurate marktanalyses, stelt dat Bitcoin tegen juli 2024 een waarde van maar liefst 120.000 dollar kan bereiken.

Herhaling van 2017 en 2020

Deze voorspelling is gebaseerd op Zebergs analyse van de huidige marktomstandigheden, waarbij hij interessante parallellen trekt met de situaties in 2017 en 2020. Hij heeft een gedetailleerde grafiek gepresenteerd die aantoont dat Bitcoin, ondanks de huidige kleine daling in waarde, een opwaartse trend zal vertonen die culmineert in een aanzienlijke stijging rond juli 2024. Dit scenario doet denken aan de eerdere stijging van Bitcoin na de top van de ETF-hype, toen het van $49.000 dollar terugviel naar nu ongeveer $40.000 dollar.

Zeberg, die eerder een afname in de dominantie van Bitcoin had voorspeld, blijft desondanks optimistisch over de potentie van de munt. Zijn visie wordt gedeeld door de analisten van Negentropic, die verwijzen naar een citaat van Mark Twain: “De geschiedenis herhaalt zichzelf niet, maar rijmt vaak wel.” Deze uitspraak weerspiegelt de verwachting dat, net als in het verleden, de Bitcoin koers een vergelijkbaar patroon zal volgen, resulterend in een flinke waardestijging.

Zeberg suggereert dat deze stijging bereikt kan worden door het bereiken van het 6.618 Fibonacci-niveau, een technische indicator die vaak wordt gebruikt in financiële analyses.

Deze voorspelling wekt enthousiasme en speculatie binnen de crypto community, waar men zich afvraagt of een koers van 120.000 dollar inderdaad haalbaar is voor Bitcoin tijdens deze bull markt.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme