Handelsvolume Trump NFT’s schiet omhoog na politieke zet DeSantis

Home » Nieuws » Handelsvolume Trump NFT’s schiet omhoog na politieke zet DeSantis

In de nasleep van de terugtrekking van de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, uit de presidentiële race ten gunste van de herverkiezingscampagne van voormalig Amerikaans president Donald Trump, is er een flinke toename waargenomen in de handelsvolumes van Trumps NFT-collectie.

Stijging van 250%

Volgens data van CryptoSlam steeg het handelsvolume van Trumps ‘Series 1′ NFT-collectie met maar liefst 248%, waarbij het een waarde van ongeveer $90.000 bereikte. Dit markeert een totale stijging van 250% in de handel van Trump’s NFT-collectie.

In dezelfde periode daalde echter de handelsactiviteit voor zijn ‘Series 2’ collectie en ‘MugShot’ editie aanzienlijk, met eindwaardes van respectievelijk $1406 en $414. CoinGecko gegevens bevestigen dat de minimumprijzen van al deze collecties tijdens de rapportageperiode gemiddeld met 4% zijn afgenomen.

DeSantis, een fervent voorstander van cryptocurrency’s, kondigde in een video op 21 januari op het platform X (voorheen Twitter) aan dat hij zich terugtrok uit de race ten gunste van Trump’s campagne. “Het is voor mij duidelijk dat de meerderheid van de Republikeinse voorverkiezingsstemmers Donald Trump nog een kans willen geven,” aldus DeSantis.

Gedurende zijn campagne toonde DeSantis zijn bezorgdheid over strengere regulering van cryptocurrencies in de Verenigde Staten en bepleitte hij krachtig voor de rechten van Bitcoin (BTC) gebruikers.

Hij staat ook sterk tegenover het concept van een digitale valuta van de centrale bank (CBDC) en beloofde de ontwikkeling van dergelijke valuta’s te stoppen. Hij leidde ook het verbod van Florida op de nationale digitale valuta.

DeSantis deelt Trumps visie op CBDC, die onlangs zijn tegenstand tegen de adoptie van deze valuta’s uitsprak.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme