Worldcoin’s WLD token stijgt 40%, topman hint op “grote aankondiging”

Home » Nieuws » Worldcoin’s WLD token stijgt 40%, topman hint op “grote aankondiging”

De Worldcoin (WLD) token, onderdeel van het door OpenAI CEO Sam Altman mede-opgerichte project, heeft de afgelopen maand een ontzettende groei doorgemaakt.

Recordprijs van $8,86 dollar

Vandaag, op donderdag 22 februari, steeg de waarde van de token met ongeveer 40%, waarmee het een prijsstijging van meer dan 300% in de afgelopen maand noteerde. Deze stijging bracht de token op een nieuw recordniveau van $8,86 dollar op ByBit waardoor de totale marktwaarde gebaseerd op de circulerende voorraad de $1 miljard overschreed.

De recente prijsstijgingen van WLD worden mede toegeschreven aan de lancering van Sora op 16 februari, een AI-model dat tekst naar video kan transformeren. Hoewel Sora geen directe link heeft met Worldcoin’s missie om menselijke identiteit te verifiëren via het scannen van oogbollen, wordt het ondersteund door Tools of Humanity, een bedrijf mede-opgericht door Sam Altman. Altman speelt een centrale rol in zowel OpenAI als Worldcoin, waardoor sommige handelaren WLD zien als een indirecte investering in OpenAI, dat zelf niet op de openbare markt beschikbaar is.

Naast de lancering van Sora, hintte Tiago Sada, hoofd product, engineering & design bij Tools for Humanity, op “belangrijke aankondigingen” die op komst zijn, zonder verdere details te verstrekken. Dit draagt bij aan de speculatie en interesse rondom Worldcoin, dat recent zijn totale aantal aanmeldingen zag stijgen tot meer dan 3,5 miljoen, met meer dan 600.000 nieuwe accounts in de afgelopen zeven dagen alleen.

Worldcoin onderscheidt zich door tokens toe te wijzen aan mensen die bereid zijn hun iris te laten scannen door de zogenaamde orbs van het project, om zo hun “persoon-zijn” te bewijzen.

De groeiende belangstelling voor de World App en World ID, met name in Spanje en Portugal waar mensen een afspraak kunnen maken om hun World ID te verifiëren, wijst op een toenemend belangstelling in het project.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme