Toncoin schiet omhoog met nieuwe all time high; Notcoin volgt flinke winst

Home » Nieuws » Toncoin schiet omhoog met nieuwe all time high; Notcoin volgt flinke winst

De Notcoin token (NOT) heeft in de afgelopen periode een flinke waardestijging doorgemaakt, ondanks de algemene neerwaartse trend in de cryptomarkt. Op vrijdag steeg de waarde van NOT met meer dan 15%, waarbij de munt kortstondig boven de $0,20 dollar uitsteeg, en daarmee de dalende lijn sinds het bereiken van het all-time high van $0,028 op 2 juni doorbrak.

NOT is de token van de TON blockchain en werd ge-airdropped naar gebruikers van het populaire Telegram-gebaseerde “tap to earn” spel. Dit spel won snel aan populariteit, mede doordat Telegram CEO Pavel Durov het spel prees vanwege zijn hoge mate van betrokkenheid.

TON blockchain en de populariteit van Telegram games

TON, de blockchain waarop NOT draait, heeft ook een flinke groei laten zien. TON zelf doorbrak zijn vorige all-time high en bereikte kort een waarde boven de $8,00 dollar voor het eerst sinds de lancering van de munt. Deze prijsstijgingen vielen samen met de toenemende populariteit van diverse andere Telegram-gebaseerde “x to earn” spellen, zoals Hamster Kombat en Yescoin. Hoewel veel van deze spellen claimen tientallen miljoenen deelnemers wereldwijd te hebben, blijft het onduidelijk in hoeverre bots bijdragen aan deze cijfers.

toncoin koers 1 jaar
Toncoin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

De populariteit van deze spellen en het gemak waarmee men kan deelnemen door snel een wallet aan te maken, dragen ongetwijfeld bij aan de toename van de activiteit op de TON blockchain. Sommige rapporten suggereren dat het aantal dagelijks actieve wallets op de TON blockchain dat van Ethereum (ETH) heeft overtroffen, alhoewel deze statistieken geen rekening houden met layer 2’s en de aantallen niet noodzakelijkerwijs het aantal unieke gebruikers weergeven.

Analyse en toekomstverwachtingen van NOT

Na een prijsdaling van 50% in een week, heeft NOT zich hersteld tot een nieuwe piek van $0,03. Deze stijging ondersteunt de verwachting dat NOT-bezitters een nieuwe all-time high (ATH) nastreven. De 20-daagse voortschrijdend gemiddelde (DMA), die begin juni als steun fungeerde, biedt aanzienlijke ondersteuning.

Ondanks de lichte bearish indicatie van de relatieve sterkte-index (RSI) die op 61,3 staat, blijven de korte termijn vooruitzichten voor NOT positief. Een doorbraak van het weerstandsniveau van $0,021 zou de munt naar een hoger steunniveau van $0,026 kunnen duwen, wat een mogelijke groei van 32% betekent. Echter, er bestaat ook een risico van een terugval naar het 20DMA-steunniveau van $0,0184, wat een daling van 8% zou betekenen.

Koop je Notcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme