Notcoin voorspelt einde van clicker-spel model in crypto gaming

Home » Nieuws » Notcoin voorspelt einde van clicker-spel model in crypto gaming

In een gesprek met The Block heeft Sascha Plotvinov, de oprichter van Notcoin, inzichten gedeeld over de toekomst van zijn project. Notcoin was het eerste Telegram-spel dat het ‘clicker’-model introduceerde, waarbij gebruikers simpelweg een knop indrukken om in-game valuta te verdienen.

Deze methode leidde tot een airdrop van een token ter waarde van $1 miljard dollar. Echter, volgens Sascha zal Notcoin zich van dit model afkeren om zich te richten op duurzamere en efficiëntere subsystemen.

De toekomstvisie van Sascha

Sascha gelooft niet dat het ‘clicker’-model duurzaam is op de lange termijn. “Ik verwacht niet dat dit voor altijd zal blijven,” vertelde hij aan The Block.

Hij benadrukte dat alleen spellen met duurzame modellen zullen overleven. In een vernieuwde strategie wil Notcoin zich de komende vier jaar onafhankelijk van het team maken door deze duurzame subsystemen te bouwen.

notcoin koers 1 jaar
Notcoin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Nieuwe focus: duurzame subsystemen

Een belangrijk aandachtspunt voor Notcoin is het transformeren naar een hub die andere, nieuwere Telegram-games ondersteunt. Gebruikers kunnen Notcoin verdienen door deel te nemen aan campagnes die interactie met deze spellen vereisen.

Sascha verwacht dat het aantal van dergelijke campagnes zal stijgen tot 50 à 100 per week. “Het is als boerderijen, maar dan niet voor liquiditeitsverschaffing, maar voor het bieden van je tijd en aandacht,” legt hij uit.

Resultaten van de Notcoin airdrop

Verder is de Notcoin airdrop, die plaatsvond in mei en eindigde op 16 juni, succesvol afgerond met ongeveer 90% van de voorraad in handen van gebruikers.

Het project heeft momenteel ongeveer 11 miljoen houders en, ondanks een piek in juni, een marktkapitalisatie van $1,6 miljard.

Uitdagingen en strategieën

Sascha deelde ook dat een van de grootste uitdagingen van de airdrop het omgaan met bots was. Het project gaf de voorkeur aan menselijke acties en versterkte diegenen die normale activiteiten op de blockchain in hun crypto portemonnee hadden.

Bovendien kregen gebruikers die anderen uitnodigden die betaalden voor Telegram Premium, een boost, waarbij 30% van alle Premium-gebruikers Notcoin speelden.

Koop je Notcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme