Magic Eden lanceert multi-chain ‘Emmy’ wallet voor NFT’s

Home » Nieuws » Magic Eden lanceert multi-chain ‘Emmy’ wallet voor NFT’s

Magic Eden heeft een nieuwe stap gezet in de evolutie van digitale assetbeheer door de lancering van een nieuwe multi-chain portemonnee, genaamd “Emmy”.

Volledige controle

Deze portemonnee, die compatibiliteit biedt met de blockchains van Solana (SOL), Bitcoin (BTC), Polygon (MATIC) en Ethereum (ETH), is een grote uitbreiding van het dienstenaanbod van Magic Eden, dat oorspronkelijk voornamelijk gericht was op de Solana NFT-gemeenschap.

De ontwikkeling van deze zelfbeheerde portemonnee, uitgevoerd in samenwerking met Exodus, stelt gebruikers in staat volledige controle te behouden over hun cryptocurrency’s en digitale activa. Met functies zoals directe cross-chain swaps, beheer van NFT-portefeuilles en de mogelijkheid om NFT’s rechtstreeks vanuit de wallet te verhandelen, is de portemonnee ontworpen om een gebruiksvriendelijkere ervaring te bieden aan zowel ervaren verzamelaars als nieuwkomers in de NFT-wereld.

De bètaversie van de portemonnee werd in november 2023 gelanceerd, aanvankelijk beschikbaar voor een beperkte groep vroege testers. Magic Eden benadrukt de missie om een integraal hulpmiddel te bieden voor het naadloos beheren en verzamelen van NFT’s over de belangrijkste blockchain netwerken.

Om vroege gebruikers te stimuleren, introduceert Magic Eden een reeks van acties, waaronder beperkte in-wallet mints van populaire NFT-projecten zoals Claynosaurz, Degenerate Ape Academy en BoDoggos, naast airdrops en andere voordelen gedurende de hele maand februari.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme