Cristiano Ronaldo lanceert nieuwe ‘Forever Worldwide’ NFT-collectie met Binance

Home » Nieuws » Cristiano Ronaldo lanceert nieuwe ‘Forever Worldwide’ NFT-collectie met Binance

Cristiano Ronaldo zet zijn avontuur in Web3 voort met de lancering van een nieuwe NFT-collectie in samenwerking met Binance, genaamd “Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia”.

Deze collectie markeert zijn reis van een bescheiden begin tot voetbal sterrendom.

Van Madeira naar wereldwijde bekendheid

De collectie illustreert Ronaldo’s ontwikkeling vanaf zijn tienerjaren in Madeira, door zijn cruciale invloed bij Manchester United en Real Madrid, tot zijn recente periode bij Al-Nassr FC in Saoedi-Arabië.

De NFT’s zijn ontworpen door lokale kunstenaars uit Madeira, Lissabon, Manchester, Madrid, Turijn en Saoedi-Arabië, elk met unieke ontwerpen die belangrijke fasen in Ronaldo’s carrière vertegenwoordigen.

Kunst en betrokkenheid

De kunstwerken voor de eerste fase van de collectie, die op 29 mei werd gelanceerd, bevatten bijdragen van Katt Phatt (Madeira) en Rodrigo Doin (Lissabon), en betalen eer aan Ronaldo’s vroege carrière. Kunst van John Sheehan uit Manchester viert Ronaldo’s stellaire seizoenen met de Red Devils.

Een tweede NFT-uitgave, gepland voor 6 juni, zal kunstwerken bevatten die Madrid, Turijn en Saoedi-Arabië vertegenwoordigen, ontworpen door Lisett Ledón, Pasquale Garibaldi en Shaker Kashgari.

cristiano ronaldo nft tweet 29 mei
Bron: Cristiano Ronaldo op X.

Exclusieve ervaringen en beloningen

Ronaldo’s doel met deze collectie is om fans unieke digitale kunstwerken te bieden die gedenkwaardige stadia van zijn carrière vertegenwoordigen en om zijn grootste fans exclusieve ervaringen te bieden. Sarah Dale, hoofd van merkpartnerschappen bij Binance, benadrukte dat Ronaldo nauw betrokken is geweest bij de interacties met fans en activaties in eerdere samenwerkingen.

Bijzondere veiling en interactieve kansen

In juni vindt er een veiling plaats voor zeven “super, super zeldzame NFT’s”, ontworpen door de Portugese straatkunstenaar Mr. Dheo, die Ronaldo’s langdurige carrière met het nationale team herdenkt. De NFT-collecties komen met een scala aan echte beloningen, waaronder vintage voetbalshirts, voetbaltickets en gesigneerde posters. Sommige verzamelaars krijgen de kans om vragen te stellen die Cristiano zal beantwoorden in gepersonaliseerde video’s.

Daarnaast bevat de zeven super zeldzame Portugal NFT’s een exclusieve ervaring met Ronaldo, inclusief een reis naar Riyadh om een wedstrijd bij te wonen, gevolgd door een gepersonaliseerd moment op de set met de ster zelf.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme