Squads Labs lanceert Solana-gebaseerde iOS wallet Fuse na $10 miljoen investering

Home » Nieuws » Squads Labs lanceert Solana-gebaseerde iOS wallet Fuse na $10 miljoen investering

Squads Labs, een technologiebedrijf dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven bij het beheren en verhandelen van digitale activa, heeft $10 miljoen dollar opgehaald in een Serie A-financieringsronde. De ronde werd geleid door Electric Capital, met deelname van Coinbase Ventures, Placeholder VC, RockawayX en L1 Digital.

Stepan Simkin, CEO van Squads Labs, verklaarde dat de fondsenwerving, die in maart van start ging, eerder deze maand is afgerond. De financiering werd gestructureerd als aandelen met token warrants, vergelijkbaar met de eerdere seedronde van het bedrijf.

Multisig protocol en totale financiering

Het op Solana (SOL) gebaseerde multisig protocol van Squads helpt bedrijven bij het beheren van on-chain activa zoals kasgelden, tokens en beheersleutels met multi-signature beveiliging.

Sinds de lancering in 2021 heeft Squads meer dan $10 miljard aan activa beveiligd, een significante toename van de $500 miljoen in oktober vorig jaar. Het bedrijf heeft nu in totaal $22,5 miljoen opgehaald over verschillende financieringsronden.

solana fuse wallet
Bron: Fuse op X.

Lancering van Fuse voor retailgebruikers

Naast de financieringsronde heeft Squads ook een nieuwe smart wallet-app voor iOS gelanceerd, genaamd Fuse, die gericht is op zowel individuele gebruikers als bedrijven. Deze nieuwe wallet is ontworpen om de noodzaak voor het onthouden van seed phrases te elimineren en gebruikt in plaats daarvan functies zoals wallet recovery en tweefactorauthenticatie (2FA).

Met de lancering van Fuse lijkt Squads zijn focus te verbreden van voornamelijk zakelijke klanten naar een breder publiek binnen de cryptomarkt. Grote klanten van Squads zijn onder meer Jito, Jupiter, Tensor, Drift, Zeta, Backpack en Kamino.

Toekomstplannen en teamuitbreiding

Met de nieuwe financiering plant Squads om zijn smart account-technologie en producten verder te ontwikkelen. Simkin gaf aan dat het bedrijf van plan is om het team uit te breiden met ontwerpers en ingenieurs en is tevens bezig met het opzetten van een permanent hoofdkwartier in Dubai.

Fuse is bedoeld om begin juli in de hoofdappstore gelanceerd te worden, wat een belangrijke stap voorwaarts betekent in de ambitie van Squads om een belangrijke speler te worden in de crypto-industrie, met een nadruk op zowel veiligheid als gebruiksgemak voor de eindgebruiker.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme