Laatste kans om goedkoop altcoins te kopen, zegt van de Poppe

Home » Nieuws » Laatste kans om goedkoop altcoins te kopen, zegt van de Poppe

In een nieuwe video op YouTube benadrukt de Nederlandse crypto analist Michaël van de Poppe dat dit het laatste moment is om altcoins tegen relatief lage prijzen te kopen. Ondanks de uitdagingen die consolidatie op de markt met zich meebrengt, raadt hij investeerders aan moedig te zijn en niet met de massa mee te gaan.

Van de Poppe moedigt het identificeren van ondergewaardeerde altcoins aan voor weloverwogen investeringen, en bekritiseert de invloed van sociale media en influencers die vaak angst en onzekerheid zaaien.

Impact van Ethereum ETF

De analist bespreekt ook de potentiële impact van de aanstaande Ethereum ETF op de prijzen van Ethereum (ETH) en andere altcoins binnen het Ethereum-ecosysteem.

Hij voorspelt dat de definitieve goedkeuring van de Ethereum ETF, die mogelijk eind juni of juli zal plaatsvinden, een grote prijsstijging zou kunnen veroorzaken, vergelijkbaar met de Bitcoin (BTC) ETF’s, die begin januari werden gelanceerd. Van de Poppe ziet grote mogelijkheden in altcoins die nog steeds ondergewaardeerd zijn binnen het Ethereum-netwerk.

Strategieën en risicobeheer

Verder deelt Van de Poppe zijn investeringsstrategie waarbij hij het aantal altcoins in zijn portfolio beperkt tot maximaal tien, om zijn tijd en middelen effectief te beheren. Hij benadrukt het belang van het betreden van de markt tijdens correcties en het verkopen tijdens herstel, en adviseert tegen het kopen midden in een trend vanwege het hoge risico.

Hij raadt aan om posities in te nemen tijdens grote prijscorrecties en benut daarbij een Dollar Cost Average (DCA) strategie om te profiteren van verdere prijsdalingen.

Aanmoediging tot accumulatie
Aan het einde van zijn video moedigt Van de Poppe kijkers aan om te beginnen met het accumuleren van altcoins tijdens grote prijsdalingen. Hij gelooft dat dit wellicht de laatste gemakkelijke periode is om te investeren in altcoins.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme