Corné Marchand waarschuwt: Nieuwe EU-regels kunnen het einde betekenen voor populaire stablecoins

Home » Nieuws » Corné Marchand waarschuwt: Nieuwe EU-regels kunnen het einde betekenen voor populaire stablecoins

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwste video op YouTube bespreek ik de aanstaande Europese crypto-regulatie, MiCA, die vanaf 30 juni 2024 van kracht wordt. Deze regelgeving heeft mogelijk een grote impact op stablecoins zoals USDT en USDC.

In de video leg ik uit dat Tether waarschijnlijk niet langer beschikbaar zal zijn voor EU-gebruikers, omdat het niet voldoet aan de nieuwe eis dat stablecoins één-op-één met contant geld bij banken moeten zijn gedekt. Dit is een flinke verandering! Verschillende exchanges zoals Bybit nemen verschillende benaderingen; Bybit zal USDT voor EU-gebruikers schrappen en Nebo biedt een genadeperiode voor gebruikers om hun posities te verkopen of af te bouwen.

Ik adviseer ook voorzichtigheid met stablecoins die grote hoeveelheden verzekerde contante deposito’s aanhouden. Het lijkt erop dat overstappen van USDT naar USD Coin een veiligere keuze kan zijn voor ons Europeanen. Deze regelgeving is cruciaal voor de economische zone van Europa en de digitale activamarkt als geheel.

Het is belangrijk dat jullie goed voorbereid zijn op deze veranderingen. Blijf veilig en tot snel in mijn volgende video!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme