Corné Marchand analyseert: Crypto in crisis of kans voor beleggers?

Home » Nieuws » Corné Marchand analyseert: Crypto in crisis of kans voor beleggers?

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwste aflevering van het Crypto Journaal op YouTube duiken we opnieuw diep in de huidige staat van de cryptomarkt. Met een Fear and Greed Index die slechts 28 punten telt, merken we duidelijk dat er angst en hebzucht heersen. Nieuwe investeerders veroorzaken paniekverkopen en dat leidt tot een neerwaartse trend. Echter, ervaren grote investeerders zien juist kansen in deze aanhoudende bearmarkt.

In deze video bespreek ik hoe belangrijk het is om een plan te hebben en de markt echt te begrijpen, in plaats van blindelings anderen te volgen. Ik raad aan om niet meteen in te springen bij tekenen van verbetering, maar te wachten op bevestiging van een bullish trend. Ook hebben we het over een groot ‘unlock event’ voor een bepaalde munt die flinke verkoopdruk kan veroorzaken.

Verder gaan we in op de lange termijn trends versus de korte termijn volatiliteit die vaak veroorzaakt wordt door nieuwsgebeurtenissen en marktmakers. Dit zijn roerige tijden, maar door historische trends en ontwikkelingen, zoals de goedkeuring van stablecoins in Europa en het werk van het Basel Comité aan crypto-regulaties, in de gaten te houden, kunnen we door de chaos navigeren.

Zoals altijd ben ik optimistisch over bepaalde munten zoals Cardano (ADA) en Chainlink (LINK), ondanks de potentieel grote prijsschommelingen in Bitcoin (BTC) en de algemene cryptomarkt.

Wil je meer weten en mijn volledige analyse horen? Bekijk dan zeker de volledige video op mijn YouTube-kanaal!

Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme