SHIB-houder casht $1,1 miljoen na driejarig vasthouden

Home » Nieuws » SHIB-houder casht $1,1 miljoen na driejarig vasthouden

Een vroege belegger in Shiba Inu (SHIB) heeft na ruim drie jaar wachten een fortuin vergaard door een initiële investering van slechts €2.625 dollar.

De belegger kocht op 1 februari 2021 maar liefst 48,09 miljard SHIB-tokens, kort nadat deze cryptomunt op de markt kwam. Deze aankoop werd gedaan door het omwisselen van 2 Ethereum (ETH) via het populaire gedecentraliseerde crypto exchange platform Uniswap.

Winstgevende transacties onthuld door Lookonchain

Volgens Lookonchain, een aanbieder van marktinzichten, bleef de wallet van de belegger 3,5 jaar inactief en werd pas onlangs geheractiveerd. De belegger wisselde alle 48,09 miljard SHIB-tokens in voor 278,7 ETH, wat nu meer dan $1 miljoen dollar waard is.

Dit vertegenwoordigt een winstmarge van 419 keer de oorspronkelijke investering. Op het moment van de transactie hield de wallet van de gebruiker in totaal 284,29 ETH, met een saldo van 0 SHIB.

lookonchain shiba inu tweet winst 28 mei 2024
Bron: Lookonchain op X.

Reacties binnen de Shiba Inu gemeenschap

De transactie heeft aanzienlijke reacties opgeroepen binnen de Shiba Inu-gemeenschap. Veel enthousiastelingen vragen zich af waarom de belegger zijn SHIB niet verkocht toen de munt zijn hoogtepunt bereikte op $0,00008845 op 28 oktober 2021. Als de belegger op dat moment had verkocht, zou de terugkeer maar liefst $4,2 miljoen dollar hebben bedragen. Zelfs op de piek van dit jaar, met een prijs van $0,000045, zouden de tokens $2,16 miljoen hebben opgeleverd.

Toch vertegenwoordigt de uiteindelijke winst van $1 miljoen nog steeds een aanzienlijke winst ten opzichte van de bescheiden initiële investering.

Toenemende interesse in mememunten

Deze winst valt samen met een hernieuwde interesse in mememunten, zoals blijkt uit de toename van het handelsvolume met meer dan 40% op 28 mei, waarbij het totale volume die dag meer dan $13 miljard bereikte.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme