Didi Taihuttu voorspelt miljoenen dollars per Bitcoin binnen tien jaar

Home » Nieuws » Didi Taihuttu voorspelt miljoenen dollars per Bitcoin binnen tien jaar

In een nieuwe video update op YouTube benadrukte de bekende Nederlandse crypto-influencer Didi Taihuttu de grote stap van Deutsche Telekom om de Bitcoin (BTC) miningindustrie te betreden.

Dit besluit, dat door velen als een positieve ontwikkeling wordt gezien, zou kunnen leiden tot een grotere decentralisatie van Bitcoin en de mogelijkheid bieden voor individuen om zelfs met eenvoudige apparaten zoals smartphones te minen.

Cruciale prijsniveaus voor Bitcoin

De video van Taihuttu ging dieper in op de huidige stand van zaken in de Bitcoin-markt. Met de prijs rond de $66,000 dollar, is het cruciaal voor Bitcoin om boven dit niveau te blijven om de bullish trend voort te zetten.

De technische analyse toonde aan dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) minder bearish wordt en de Relative Strength Index (RSI) stijgt, wat duidt op een mogelijk herstel richting het $70,000 dollar niveau.

De realisatieprijs als steunpunt

Het belang van de ‘realized price’ van Bitcoin, ofwel de kostprijsbasis voor langetermijnhouders, werd benadrukt als een kritiek steunpunt. Met de huidige realized price op $62,400 dollar, wordt dit gezien als een belangrijk niveau dat Bitcoin zou moeten handhaven om verdere dalingen te voorkomen.

Eigenaarschap en toekomstvisies

Ongeveer 57% van alle Bitcoins zijn in handen van individuele investeerders. Taihuttu benadrukte het belang van het behouden van dit individueel eigenaarschap om de vrijheid en decentralisatie van Bitcoin te waarborgen.

Verder deelde hij zijn optimistische visie voor de toekomst van Bitcoin, waarbij hij nieuwe recordhoogtes elke vier jaar voorspelde.

Potentieel van Bitcoin op lange termijn

Didi besprak ook het potentieel van Bitcoin om binnen de komende tien jaar miljoenen dollars per munt te bereiken. Dit zou Bitcoin een waardevolle investering maken voor toekomstige financiële zekerheid.

Verder moedigde hij de luisteraars aan om Bitcoin te zien als een pensioenfonds, gezien de beperkte beschikbaarheid en toenemende vraag.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme