Crypto analist Corné Marchand onthult top 5 RWA cryptocurrencies op Bybit

Home » Nieuws » Crypto analist Corné Marchand onthult top 5 RWA cryptocurrencies op Bybit

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwe YouTube-video neem ik jullie mee in de wereld van Real World Asset (RWA) tokens. Deze digitale tokens zijn gekoppeld aan tastbare, echte wereld activa zoals onroerend goed, grondstoffen en aandelen. Ze vormen een brug tussen de traditionele financiële wereld en de opkomende blockchain-technologie, wat nieuwe investeringskansen biedt.

In de video behandel ik de top vijf RWA-tokens die je kunt kopen op Bybit. Deze tokens, waaronder Chainlink, Tokenfy, Ondo Finance, Pendle, en Quant, vergroten de toegankelijkheid en liquiditeit van echte wereld activa door ze op de blockchain te plaatsen. Met geavanceerde slimme contracten beheren ze eigendomsrechten en vereenvoudigen ze transacties.

Ik ben vooral enthousiast over Pendle, een innovatief platform dat zich richt op toekomstige opbrengstgenererende activa, waarmee investeerders kunnen handelen en liquiditeit kunnen verkrijgen voor toekomstige inkomsten. Met een huidige marktwaarde van $940 miljoen dollar, zie ik een potentieel voor een 5x waardestijging, wat de marktkapitalisatie op ongeveer $5 miljard zou brengen met een tokenprijs van $30 dollar.

Niet te vergeten is Quant, dat interoperabiliteitsproblemen tussen verschillende blockchains aanpakt. Met een huidige marktwaarde van $1 miljard, schat ik dat er potentieel is voor een 10x waardestijging, waardoor de marktkapitalisatie zou stijgen tot $10 miljard en de tokenprijs tot $900 dollar.

De potentie van deze tokens is enorm, en de totale waarde van getokeniseerde echte activa wordt geschat op biljoenen dollars tegen 2030. Bekijk zeker mijn video voor een diepgaande analyse. Tot de volgende video!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme