Bitvavo faciliteert fusie van drie belangrijke AI-georiënteerde altcoins tot ASI

Home » Nieuws » Bitvavo faciliteert fusie van drie belangrijke AI-georiënteerde altcoins tot ASI

Bitvavo zal de fusie ondersteunen van drie prominente AI-gerichte altcoins: Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN). Deze tokens, die zich alle drie richten op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, zullen samenkomen onder de nieuwe naam Artificial Superintelligence Alliance (ASI).

Deze samensmelting, die de goedkeuring van investeerders in april ontving, markeert de eerste keer dat drie grote altcoins samengevoegd worden tot één entiteit.

Proces en timing van de fusie

Bitvavo heeft aangekondigd dat op 7 juni de overgang zal plaatsvinden, waarbij zowel stortingen als opnames van de betrokken tokens om 11:00 uur Nederlandse tijd worden stopgezet. Vervolgens zal om 15:00 uur dezelfde dag de handel in FET, AGIX en OCEAN worden gepauzeerd om de fusie mogelijk te maken.

Deze stap is cruciaal om de naadloze overgang van bestaande tokens naar de nieuwe ASI token te garanderen.

bitvavo asi token conversie
Bron: Bitvavo.

Conversieratio’s en automatische omzetting

De conversie van bestaande tokens naar ASI zal volgens specifieke ratio’s plaatsvinden. Voor elke FET-token ontvangen houders één ASI-token, wat een 1:1 conversie betekent. Voor de houders van AGIX en OCEAN zijn de conversies iets ingewikkelder; elke 0,433350 AGIX en elke 0,433226 OCEAN zullen respectievelijk worden omgezet in één ASI-token.

Bitvavo benadrukt dat haar gebruikers geen actie hoeven te ondernemen voor deze omzetting; de conversie wordt automatisch uitgevoerd.

Impact en toekomstige handel

Deze drie betrokken tokens zijn geen kleine spelers in de cryptowereld. Fetch.AI, SingularityNET en Ocean Protocol hebben aanzienlijke marktwaardes en staan bekend om hun innovatieve benaderingen binnen de AI-technologie. Deze fusie kan de manier waarop projecten binnen de blockchain-technologie samenwerken, fundamenteel veranderen en mogelijk een nieuwe standaard zetten voor toekomstige samenwerkingen in de crypto-sector.

Na de afsluiting van de twee weken durende conversieperiode zal ASI beschikbaar komen voor handel op het Bitvavo-platform, hoewel een specifieke datum voor de start van de handel nog moet worden aangekondigd.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme