Peter Brandt voorspelt: Bitcoin zal goud drievoudig overtreffen binnen 18 maanden

Home » Nieuws » Peter Brandt voorspelt: Bitcoin zal goud drievoudig overtreffen binnen 18 maanden

De bekende handelaar in grondstoffen, Peter Brandt, heeft onlangs voorspeld dat Bitcoin (BTC) binnen 12 tot 18 maanden met 230% zou kunnen stijgen ten opzichte van goud.

Met meer dan 50 jaar handelservaring en een succesvolle voorspelling van de parabolische bullmarkt van Bitcoin in 2017, ziet Brandt de verhouding tussen Bitcoin en goud groeien tot 100 ons na een consolidatieperiode.

Historische prestaties en toekomstige verwachtingen

Sinds de oprichting van Bitcoin in 2009 heeft deze digitale valuta aanzienlijk beter gepresteerd dan goud, met een stijging van meer dan 375.000% ten opzichte van het traditionele veilige activum. Volgens Brandt heeft Bitcoin nog steeds veel ruimte om te groeien in vergelijking met goud, ondanks de al enorme relatieve winsten.

De huidige verhouding tussen Bitcoins en goud is ongeveer 29, wat betekent dat het 29 ons goud, met een waarde van ongeveer $68.000 dollar, kost om één Bitcoin te kopen. Brandt verwacht echter dat deze verhouding zal verdrievoudigen tot 100 ons na de volgende consolidatiefase van Bitcoin.

peter brandt bitcoin goud
Bron: Peter Brandt op X.

Toekomstvisie op Bitcoin versus goud

Brandt blijft optimistisch over de toekomst van Bitcoin in vergelijking met goud. Hij verwacht dat Bitcoin goud aanzienlijk zal blijven overtreffen in de komende jaren. Deze visie wordt versterkt door de goedkeuring en succesvolle lancering van de Amerikaanse Bitcoin spot ETFs eerder dit jaar, waardoor de reputatie van Bitcoin als een digitale waardeopslag blijft groeien onder institutionele beleggers.

Met de huidige goudprijzen zou 100 ons goud Bitcoin waarderen op meer dan $234.000, wat een prijsstijging van 230% vertegenwoordigt.

De BTC/GLD-ratio grafiek toont een langetermijn opwaartse trend van Bitcoin tegenover goud met ruimte voor verdere vooruitgang.

Deze voorspellingen en trends duiden op een voortzetting van de erkenning van Bitcoin als een belangrijke speler op de financiële markten, met potentieel voor aanzienlijke waardestijgingen in de nabije toekomst.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme