Toekomst Bitcoin positief ondanks politieke tegenwind, stelt Didi Taihuttu

Home » Nieuws » Toekomst Bitcoin positief ondanks politieke tegenwind, stelt Didi Taihuttu

In zijn nieuwste YouTube-video bespreekt de Nederlandse Didi Taihuttu de gevolgen van President Biden’s veto op crypto-aankopen. Taihuttu uit zijn bezorgdheid over de veiligheid van crypto-aankopen nu klanten gedwongen worden om Bitcoin (BTC) via minder beveiligde crypto beurzen te kopen.

Hij benadrukt dat deze actie van Biden een negatieve invloed kan hebben op de veiligheid binnen de cryptosector.

Bitcoin en Ethereum: Koersvoorspellingen

Volgens Taihuttu’s analyse zouden we ons momenteel in een bullish fase bevinden die enkele maanden kan voortduren en mogelijk nieuwe hoogtepunten bereikt. Hij identificeert koop- en verkoopsignalen op basis van diverse grafieken en noemt specifiek een bull flag patroon en een bullish cross van de MACD op een 3-daagse grafiek.

Voor Ethereum (ETH) voorspelt hij een mogelijke stijging door de $4.000 dollar grens, mede dankzij de accumulatie van Ethereum door welgestelden en de aanstaande goedkeuring van een spot Ethereum ETF.

Minimalistische levensstijl als strategie

In zijn video moedigt Taihuttu kijkers aan om een minimalistische levensstijl aan te nemen en te reizen om kosten te besparen tijdens de bullmarkt. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen van reizen met een budget en benadrukt het belang van ervaringen en relaties boven materiële bezittingen.

Door minder uit te geven en slim te investeren in cryptocurrencies, stelt Taihuttu dat men uiteindelijk hun crypto-bezittingen kan verhogen en een vrijer leven kan leiden.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme