President Biden’s adviseurs in dialoog met crypto experts, Mark Cuban ook aanwezig

Home » Nieuws » President Biden’s adviseurs in dialoog met crypto experts, Mark Cuban ook aanwezig

Een groep invloedrijke figuren uit de cryptowereld, wetgevers en een adviseur van president Joe Biden kwamen woensdagochtend samen in de balzaal van het chique Willard Hotel in Washington D.C.

Dit overleg was bedoeld om frustraties te uiten en vooruitgang te bespreken.

Doel van de bijeenkomst

Het doel van de bijeenkomst, georganiseerd door vertegenwoordiger Ro Khanna, D-Calif., was een open dialoog aan te gaan met de administratie van Biden.

Sheila Warren, CEO van de Crypto Council for Innovation, merkte op dat velen, inclusief zijzelf, optimistischer naar buiten kwamen dan dat ze binnen gingen. Volgens Warren was het een productieve vergadering. Mark Cuban was ook aanwezig, zo blijkt uit onder andere berichtgeving van The Block.

brad garlinghouse witte huis crypto regulering biden
Bron: X.

Betrokkenheid en reacties

Anita Dunn, senior adviseur van president Biden, was ook aanwezig. Ze toonde veel betrokkenheid door actief aantekeningen te maken en vragen te stellen. “Dat een overheidsfunctionaris van dat niveau zo betrokken is, is vrij uitzonderlijk,” zei Warren.

Er werd gesproken over verschillende onderwerpen, waaronder de handelswijzen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission en de noodzaak van duidelijke regelgeving in plaats van rechtszaken.

Verwachtingen na de bijeenkomst

Er heerst een voorzichtige hoop dat deze bijeenkomst een stap is richting concrete actie.

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple (XRP), en Paul Grewal, hoofd juridische zaken bij Coinbase, benadrukten op X het belang van verdergaande dialoog en steun voor wetgeving die innovatie bevordert.

Politieke implicaties en steun

De aanloop naar de verkiezingen zorgt voor een verhoogde aandacht voor de crypto-industrie. Donald Trump heeft zich onlangs als voorstander van crypto gepositioneerd, terwijl de Biden-campagne contact zoekt met leiders uit de crypto-industrie voor advies over beleid omtrent digitale assets.

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme