Spanning stijgt op Polymarket: Nederland als kanshebber voor Euro 2024

Home » Nieuws » Spanning stijgt op Polymarket: Nederland als kanshebber voor Euro 2024

Polymarket-gebruikers wedden volop op de winnaar van het Europees Kampioenschap 2024, en de strijd om de favorieten is hevig.

Met meer dan $3,1 miljoen dollar aan inzetten, zien we een duidelijke verdeling van vertrouwen in de verschillende nationale teams. Nederland wordt door de marktdeelnemers gezien als een serieuze kanshebber.

Nederland maakt kans met 13% op de titel

Nederland heeft momenteel een kans van 13% om het toernooi te winnen, volgens de weddenschappen op Polymarket. Dit plaatst Oranje op de vijfde plaats in de lijst van favorieten, vlak achter grootmachten zoals Spanje, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

De Nederlandse inzet toont een stevig vertrouwen in het team, wat de spanning voor de Nederlandse fans verhoogt.

Polymarket: Weddenschappen op basis van crypto

Polymarket is een gedecentraliseerd voorspellingsmarktplatform gebaseerd op blockchain technologie. Gebruikers kunnen weddenschappen plaatsen met behulp van cryptocurrency, wat zorgt voor transparantie en veiligheid.

De marktprijzen voor de weddenschappen variëren aanzienlijk, met de hoogste inzet voor “Nee”-weddenschappen op Zwitserland, die momenteel 93,9 cent waard zijn.

polymarket nederland ek 2024 weddenschap
Bron: Polymarket.

Favorieten en kansen

Momenteel leidt Spanje de weddenschappen met een kans van 20%, gevolgd door Engeland en Duitsland, elk met een kans van 18%. Frankrijk zit hen op de hielen met 17%.

Portugal, Zwitserland en Turkije volgen met respectievelijk 9%, 6% en 3% kans op de overwinning. De overige teams worden gezamenlijk met minder dan 1% kans ingeschat.

Spanning bouwt op richting 14 juli

Met het toernooi dat op 14 juli 2024 eindigt, blijft het spannend om te zien hoe de marktbewegingen zich zullen ontwikkelen naarmate de wedstrijden vorderen. Eén ding is zeker: de spanning en betrokkenheid bij Euro 2024 zijn nog nooit zo voelbaar geweest op Polymarket.

Vooral de Nederlandse fans zullen de ontwikkelingen op de voet volgen, in de hoop dat hun team de titel pakt.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme