Raadselachtige tweet van Ripple CTO wakkert speculatie aan in XRP community

Home » Nieuws » Raadselachtige tweet van Ripple CTO wakkert speculatie aan in XRP community

David Schwartz, de Chief Technology Officer van Ripple (XRP), heeft de XRP-community in beroering gebracht met een raadselachtige tweet.

Op 7 januari 2024 plaatste hij een symbool bestaande uit een rechte hoek en een neerwaartse zigzagpijl, zonder bijschrift. Enkele uren later tweette hij het symbool opnieuw, ditmaal met een vraagteken.

Verschillende theorieën

Schwartz startte een poll met vier opties, waarbij drie varianten van het symbool werden getoond en één optie “Gewoon laten zien” luidde, welke 72,3% van de stemmen kreeg. De Ripple CTO heeft nog geen uitleg gegeven over de tweet.

Dit heeft geleid tot verschillende theorieën binnen de XRP-enthousiastelingen over wat het symbool zou kunnen voorspellen. Sommigen geloven dat er een belangrijke aankondiging of ontwikkeling aankomt met betrekking tot Ripple of XRP. Influencer XRP Cryptowolf vraagt zich af of het iets te maken heeft met XRP.

Een gebruiker denkt dat Schwartz blissymbolen, of semantografie, heeft gebruikt om een boodschap over te brengen. Hoewel de precieze betekenis onduidelijk blijft, stelt deze gebruiker dat een zigzag in deze taal bliksem vertegenwoordigt, terwijl een rechte hoek een arm symboliseert. Daarom zou de tweet kunnen wijzen op een doorbraak.

Na een uitstekend 2023 voor Ripple en XRP zijn de verwachtingen voor 2024 hooggespannen. In 2023 won Ripple de langlopende rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) waardoor de koers van de munt in één keer met ruim 90% omhoog schoot.

Hoewel de interpretatie van de raadselachtige tweet onzeker blijft, blijft de XRP-gemeenschap hoopvol op positieve ontwikkelingen dit jaar.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme