Daling in NFT-verkopen in januari ondanks toename actieve verzamelaars

Home » Nieuws » Daling in NFT-verkopen in januari ondanks toename actieve verzamelaars

De handelsvolumes in de NFT-markt hebben in januari een neerwaartse trend doorgemaakt, terwijl het aantal actieve NFT-verzamelaars juist is toegenomen.

Ondanks de algemene daling van het handelsvolume naar $223 miljoen dollar, blijft de interesse in non-fungible tokens groeien, met meer dan 734.000 actieve deelnemers in de afgelopen week.

In het bijzonder hebben Bitcoin Ordinals, de eerste NFT’s op het Bitcoin-netwerk, een grote daling ervaren in de verkoopcijfers, met een daling van 61% naar $335 miljoen dollar in januari. Deze daling wordt toegeschreven aan de verzadiging van de markt en de concurrentie van andere blockchain-collecties.

Tegelijkertijd zien we op andere platforms zoals Polygon (MATIC) en Avalanche (AVAX) een opvallende groei. NFT’s op Polygon hebben een indrukwekkende stijging van 70% in de verkoop gezien, aangedreven door populaire collecties zoals de Trump Digital Trading Cards Series 2. Ook Avalanche NFT’s, met name de Dokyo-collectie, hebben een stijging van 89% naar 46,7 miljoen dollar in januari ervaren.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme