Minecraft-geïnspireerde Hytopia game betreedt bètafase na verkoop van $8 miljoen aan nodes

Home » Nieuws » Minecraft-geïnspireerde Hytopia game betreedt bètafase na verkoop van $8 miljoen aan nodes

Hychain Games heeft aangekondigd deze maand de gesloten bètafase in te gaan van Hytopia, een op Minecraft geïnspireerde online multiplayergame, volgend op een succesvolle verkoop van nodes die $8 miljoen dollar heeft opgeleverd.

Het bedrijf belooft spelers de kans te bieden om beloningen te verdienen uit een pool van 250 miljoen $TOPIA tokens, terwijl ze ook bijdragen aan de veiligheid en werking van de layer 2 blockchain van het platform.

Binnen slechts twee dagen na de aankondiging van de verkoop van de nodes wist Hychain maar liefst 2.098 Ethereum (ETH) te genereren, wat destijds neerkwam op $8 miljoen dollar, waarvan 254 Ethereum ($1 miljoen dollar) werd verdeeld onder de makers. Voorheen stond Hychain Games bekend als het NFT Worlds project, gebaseerd op Minecraft. Het bedrijf heeft nu meer dan een miljoen gamers die zich vooraf hebben geregistreerd voor hun nieuwe game Hytopia, welke draait op de layer 2 Hychain blockchain.

NFT-integraties

Na de node-verkoop lanceerden de ontwikkelaars van Hychain op 9 maart het mainnet, waardoor gebruikers transacties kunnen uitvoeren, contracten kunnen implementeren, systemen kunnen creëren en meer. De lancering van de gesloten bèta van Hytopia, een gratis te spelen spel, komt meer dan twee jaar nadat NFT Worlds gedwongen was om hun strategie te herzien, vooral na het verbod van Mojang Studios, de ontwikkelaar van Minecraft, op NFT-integraties. NFT Worlds bleef echter de broncode van het spel gebruiken voor hun NFT-gedreven metaverse.

Hychain Games is van mening dat Hytopia tegemoetkomt aan spelers die zich mogelijk geïrriteerd of beperkt voelden door de regels en structuur van Minecraft. Ondanks de enorme gebruikersbasis van Minecraft, die de 150 miljoen overstijgt, heeft de restrictieve monetisatie en het ecosysteem voor creators ruimte gelaten voor een nieuw platform dat modding, prestaties, monetisatie en hulpmiddelen voor makers benadrukt.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme