Uniswap stelt stemming over token-beloningen uit na nieuwe zorgen

Home » Nieuws » Uniswap stelt stemming over token-beloningen uit na nieuwe zorgen

De Uniswap Foundation heeft de geplande stemming over een voorstel voor een upgrade, die beloningen zou toekennen aan UNI-houders die hun tokens staken en delegeren, uitgesteld.

Dit besluit werd bekendgemaakt op vrijdag en is een reactie op zorgen geuit door een belanghebbende.

Nieuwe zorgen vereisen extra aandacht

In een verklaring zei de Uniswap Foundation dat een belanghebbende afgelopen week een nieuw probleem aan het licht bracht dat verband houdt met het voorstel. “Dit vereist extra zorgvuldigheid van onze kant om alles volledig te kunnen beoordelen,” meldde de stichting. Gezien de onveranderlijke aard en gevoeligheid van de voorgestelde upgrade, voelde de stichting zich genoodzaakt de stemming uit te stellen.

“Dit was onverwacht, en we bieden onze excuses aan voor het uitstel. We zullen de gemeenschap op de hoogte houden van eventuele belangrijke wijzigingen en zullen iedereen updaten zodra we meer zekerheid hebben over toekomstige tijdschema’s,” voegde de stichting toe.

uniswap voorstel x
Bron: Uniswap Foundation op X.

Impact op de markt

De aankondiging had onmiddellijk effect op de markt: de prijs van Uniswap’s UNI-token daalde met 8,75% naar $10,20 dollar bij ByBit. Deze prijsdaling weerspiegelt de onzekerheid onder investeerders veroorzaakt door het uitstel.

Achtergrond van het voorstel

Het uitgestelde voorstel, oorspronkelijk geïntroduceerd in februari, had tot doel toegewijde stakers en delegaten van Uniswap te belonen voor hun actieve deelname.

Om te kunnen stemmen op de oorspronkelijk voor 31 mei geplande datum, moesten UNI-houders hun tokens delegeren op het platform voordat de stemming live ging, zoals de stichting een week eerder had uitgelegd.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme