PancakeSwap lanceert AI-gestuurde voorspellingsmarkt op Arbitrum

Home » Nieuws » PancakeSwap lanceert AI-gestuurde voorspellingsmarkt op Arbitrum

Het Arbitrum (ARB) netwerk heeft nu een innovatieve AI-gedreven voorspellingsmarkt, gelanceerd door PancakeSwap, een toonaangevende multichain gedecentraliseerde crypto beurs.

Deze nieuwe functie, ontwikkeld in samenwerking met Allora Network, maakt gebruik van geavanceerde machine learning-technologie om nauwkeurigere voorspellingen van Ethereum (ETH) prijsbewegingen mogelijk te maken.

Samenwerking om marktvoorspellingen te verbeteren

De samenwerking met Allora is een strategische zet om AI-gedreven prijsfeedgegevens te integreren in de diensten van PancakeSwap. Dit stelt handelaren in staat om AI-voorspellingen te gebruiken om hun handelsbeslissingen op het platform te leiden. De AI-modellen, ontwikkeld door Allora Labs, hebben historisch gezien activaprijzen voorspeld met een hoge mate van vertrouwen, wat bijdraagt aan strategische handelsbewegingen.

pancakeswap arbitrum ai
Bron: PancakeSwap op X.

Chef Gyoza, de productmanager van PancakeSwap, lichtte de functionaliteit van de nieuwe markt toe en benadrukte het vermogen voor gebruikers om te kiezen om de AI-voorspellingen te volgen of er tegenin te gaan. Deze keuze biedt handelaren de mogelijkheid om te profiteren van de nauwkeurigheid van de AI, die een nauwkeurigheidspercentage van dicht bij de 65% heeft.

Transparantie en veiligheid verbeteren

Om eerlijkheid en transparantie te garanderen, heeft PancakeSwap alle uitkomsten van voorspellingen en gegevens over AI-prestaties toegankelijk gemaakt via een speciaal geschiedenistabblad op het platform. Dit stelt gebruikers in staat om eerdere rondes, prijsfeeds en voorspellingsuitkomsten te bekijken. De AI-voorspellingen worden pas uitgegeven nadat de rondes zijn vergrendeld, waardoor het proces tegen potentiële manipulatie wordt beveiligd.

Als onderdeel van zijn voortdurende innovatie in de DeFi-wereld, plant PancakeSwap ook de lancering van CupcakeHop, een door AI aangedreven portfoliobeheer tool ontwikkeld door Bril Finance. Deze tool, die in augustus wordt gelanceerd, is bedoeld om op maat gemaakte investeringsstrategieën en verbeterd risicobeheer te bieden aan gebruikers op verschillende platforms.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme