PancakeSwap betaalt miljoenen aan vergoedingen terug na Uniswap’s tariefverhogingen

Home » Nieuws » PancakeSwap betaalt miljoenen aan vergoedingen terug na Uniswap’s tariefverhogingen

Decentralized exchange PancakeSwap heeft aangekondigd tot $8 miljoen dollar aan vergoedingen te zullen betalen die handelaren hebben gemaakt op het concurrerende platform Uniswap.

Deze vergoeding maakt deel uit van een bredere campagne om handelaren te compenseren voor de recent verhoogde interfacekosten door Uniswap, die in april van 0,15% naar 0,25% zijn gestegen voor de meeste swaps.

Voorwaarden voor deelname aan de campagne

Crypto handelaren die tussen 16 mei en 15 augustus hun handelsvolume op Uniswap v3 gelijkstellen met dat op PancakeSwap v3, komen in aanmerking voor volledige terugbetaling van de betaalde interfacekosten bij Uniswap.

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, moeten de handelaren tussen 1 januari en 31 maart voor minstens $5.000 aan transacties hebben uitgevoerd met Wrapped Bitcoin (WBTC) en/of Wrapped Ether (WETH) op het Ethereum (ETH) platform van Uniswap.

pancakeswap uniswap
Bron: X.

Verificatieproces en claimen van vergoedingen

Gebruikers kunnen hun geschiktheid voor de campagne controleren via het Dune-dashboard van PancakeSwap. Geschikte handelaren moeten een formulier invullen om hun vergoeding te claimen. Mochi, de hoofdchef van PancakeSwap, benadrukte de waarde van de campagne: “In de dynamische wereld van gedecentraliseerde beurzen hebben recente wijzigingen in de kostenstructuren van andere protocollen veel handelaren doen zoeken naar alternatieven. Als toonaangevende multichain DEX bieden wij een directe oplossing met lagere kosten, betere prijzen en vergoedingen voor de te veel betaalde kosten op andere platforms.”

Marktpositie en concurrentievoordeel

Deze strategie is onderdeel van PancakeSwap’s poging om een groter marktaandeel te veroveren van zijn concurrent.

Volgens gegevens van CoinGecko is PancakeSwap momenteel de zesde grootste gedecentraliseerde crypto beurs op basis van dagelijkse handelsvolumes, waarbij het volume van het Ethereum-gebaseerde Uniswap v3 met meer dan $700 miljoen wordt overtroffen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme