OKX breidt uit naar Nederland met crypto exchange en Web3 Wallet

Home » Nieuws » OKX breidt uit naar Nederland met crypto exchange en Web3 Wallet

OKX heeft vandaag de lancering aangekondigd van hun gecentraliseerde crypto exchange en de OKX Wallet in Nederland.

Dit platform maakt het mogelijk voor Nederlandse klanten om te handelen in meer dan 150 cryptovaluta en biedt bovendien meer dan 60 crypto/euro-handelsparen.

Gebruiksgemak en lokale ondersteuning

De OKX-exchange stelt Nederlandse gebruikers in staat om te handelen, omzetten te maken en extra inkomsten te genereren met cryptovaluta. Belangrijk is dat de klantenservice, de website en de app volledig in het Nederlands beschikbaar zijn.

De gebruiksvriendelijke OKX Wallet biedt een directe poort naar de wereld van Web3 en zorgt ervoor dat klanten volledige controle behouden over hun cryptocurrencies.

Direct storten met iDEAL en SEPA

Een belangrijke toevoeging voor Nederlandse gebruikers is de integratie met iDEAL, het meest populaire betalingssysteem in Nederland, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk geld kunnen storten of opnemen. Daarnaast zijn SEPA-transacties ook kosteloos beschikbaar, wat een naadloze financiële ervaring garandeert.

OKX Nederland lancering
Bron: OKX op X.

Toewijding aan de Nederlandse markt

Volgens Erald Ghoos, de algemeen directeur van OKX Europe, markeert deze lancering een belangrijke mijlpaal. “Deze lancering benadrukt onze toewijding aan de Nederlandse markt. We hebben nauw samengewerkt met ons lokale team onder leiding van regionaal manager Roy van Krimpen en de feedback van lokale gebruikers meegenomen in het ontwerp van ons product”, aldus Ghoos. OKX belooft lage handelskosten en eenvoudige, snelle transacties.

Promoties en toekomstige plannen

Ter viering van de lancering biedt OKX nieuwe gebruikers een bonus van tot wel €50 aan. Klanten die een account willen openen, kunnen de OKX-website bezoeken of de app downloaden en het verificatieproces doorlopen. De diensten van OKX zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en hebben een licentie in Malta, wat een extra laag van vertrouwen en veiligheid biedt.

OKX blijft ook na deze lancering innoveren met regelmatige updates en toevoegingen van nieuwe tokens en diensten, waarmee zij een stabiele positie in de Nederlandse cryptomarkt willen verzekeren.

Transparantie en betrouwbaarheid

Als onderdeel van hun toewijding aan transparantie was OKX een van de eersten in de industrie die een maandelijks bewijs van reserves (PoR) publiceerde. Hiermee toont het bedrijf aan dat het de bezittingen van de klanten volledig dekt, wat hen een voortrekkersrol in de sector geeft voor het hanteren van nieuwe en verbeterde rapportage standaarden.

Maak hier direct je account aan en krijg tot wel 50 euro aan bonussen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme