Bitvavo innoveert met robotarm voor Oranjefans tijdens EURO2024

Home » Nieuws » Bitvavo innoveert met robotarm voor Oranjefans tijdens EURO2024

Fans van het Nederlands elftal hoeven niet langer het voetbalveld op om een handtekening van hun favoriete spelers te bemachtigen. Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland en trotse partner van de KNVB, heeft vandaag aangekondigd dat zij tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal 2024 wederom hun speciaal ontwikkelde robotarm inzetten.

Deze innovatie stelt fans in staat om hun voetbalshirts te laten signeren met de handtekeningen van de Oranjespelers.

Innovatie op het thuisfront

De robotarm is te vinden in de officiële KNVB fanshop op Utrecht Centraal, een primeur voor de voetbalbond die hiermee een nieuwe manier van fanbetrokkenheid introduceert.

Marcel Ribbens, hoofd van Brand and Communication bij Bitvavo, legt uit: “Ons partnerschap met de KNVB draait om innovatie en het dichter bij de fans brengen van Oranje. De robotarm, die alle handtekeningen van de EK-selectie kan zetten, is een technologische knipoog naar onze kernactiviteiten in de crypto-wereld.”

Bron: Bitvavo op X.

Oranje helden dichtbij, ondanks afzondering

Ondanks dat de Oranje spelers sinds 10 juni in voorbereiding op het EK van de buitenwereld afgesloten zijn, biedt de robotarm fans de mogelijkheid om een persoonlijk aandenken te verkrijgen van sterren zoals Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, en nieuwkomer Xavi Simons.

“Het is een bijzondere manier om toch die felbegeerde handtekening te krijgen, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn bij de spelers,” zegt een enthousiaste fan die in de rij staat in de fanshop.

Een historische winkelervaring op Utrecht Centraal

De KNVB fanshop, strategisch gelegen op Utrecht Centraal, is dagelijks geopend en toegankelijk voor iedereen. Hier kunnen fans niet alleen nieuwe shirts kopen en laten signeren, maar ook oudere shirts van vorige toernooien een nieuwe handtekening laten geven. De winkel en de robotarm zijn symbolen van de voortdurende inspanningen om de fanervaring te verrijken.

Partnerschap verlengd tot 2026

Het partnerschap tussen Bitvavo en de KNVB, dat sinds maart 2022 bestaat, is verlengd tot juli 2026. Beide organisaties benadrukken het belang van innovatie binnen de sport en de fanbeleving. “Deze verlenging onderstreept onze toewijding aan het Nederlands voetbal en de rol van technologie in het versterken van de band tussen de fans en hun helden,” aldus Ribbens.

Met de EURO2024 voor de deur en de hernieuwde samenwerking tussen Bitvavo en de KNVB, zijn de verwachtingen hooggespannen. Fans kunnen uitkijken naar meer van dergelijke innovatieve ervaringen die hen dichter bij hun voetbalhelden brengen, zelfs in een tijdperk waarin digitale en fysieke ervaringen steeds meer versmelten.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme