Bitget Wallet komt met ARC-20 inscripties en Lightning Network integratie

Home » Nieuws » Bitget Wallet komt met ARC-20 inscripties en Lightning Network integratie

De Bitcoin (BTC) halvering is historisch gezien een belangrijk evenement en vaak leidt tot een toename in prijs en aandacht voor de munt. In dit licht is het logisch dat Bitget de ondersteuning van ARC-20 inscripties en de integratie van het Bitcoin Lightning Network in de nieuwste versie van Bitget Wallet heeft aangekondigd.

Verbeteringen

Deze ondersteuning van ARC-20 inscripties is bedoeld om de mobiele ervaring aanzienlijk te verbeteren, waardoor gebruikers gemakkelijk op elk moment en plaats kunnen inscriberen met snellere toegang tot de nieuwste markttrends. ARC-20 heeft, net als de veelbesproken BRC-20, duidelijke technische voordelen. Bitget Wallet heeft al BRC-20 assets ondersteund en functies geboden zoals weergave van coins, overdrachten, BRC-20 markttrends en de lancering van het GetScribe-hulpmiddel.

“De huidige staat van de infrastructuur van de portemonnee-markt is nog in ontwikkeling en mist een uitgebreide dekking, wat een duidelijke kans biedt die wij erkennen,” zegt Alvin Kan, de recent aangestelde COO van de Bitget exchange.

De nieuwste versie van Bitget Wallet stelt gebruikers ook in staat om Bitcoin Lightning Network-accounts aan te maken, met e-mailstijl adressen als Lightning Network identiteiten. Wallet houders kunnen SATs overdragen en ontvangen op het Lightning Network via LNURL of factuur.

Het Lightning Network, een tweede-laags oplossing voor Bitcoin, maakt snellere en goedkopere Bitcoin transacties mogelijk, ideaal voor microbetalingen.

“Er wordt veel nadruk gelegd op het Bitcoin-ecosysteem, met Bitget Wallet die bestaande lacunes in portemonnee-ondersteuning probeert te overbruggen en zichzelf positioneert als een belangrijke bijdrager aan de ontwikkeling van het ecosysteem,” voegt Kan toe

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme