Peter Brandt zet hoog in op Ethereum na ETF-goedkeuring en verwachting stijging boven $4000

Home » Nieuws » Peter Brandt zet hoog in op Ethereum na ETF-goedkeuring en verwachting stijging boven $4000

De koers van Ethereum (ETH) heeft in de afgelopen paar dagen een flinke stijging doorgemaakt, mede gedreven door de goedkeuring van exchange-traded funds (ETF’s) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Deze ontwikkeling heeft de cryptomarkt opgewekt, en volgens ervaren handelaar Peter Brandt staat Ethereum mogelijk aan de vooravond van nog grotere winsten.

Optimisme van Peter Brandt

Brandt heeft onlangs een longpositie in Ethereum geopend met het oog op een koersdoel van meer dan $4.032. Hij baseert zijn voorspelling op een falling wedge-patroon, een klassieke technische analyseformatie die doorgaans een bullish breakout aangeeft.

Zijn optimisme is opvallend, gezien zijn eerdere pessimistische visie in december vorig jaar toen hij nog een daling tot onder de $700 voorspelde. Deze omslag in visie volgt op de recente goedkeuring van ETF-fondsen door de SEC, die een positievere omgeving voor crypto lijkt te creëren.

peter brandt ethereum tweet
Bron: Peter Brandt op X.

Van pessimisme naar optimisme

Vorig jaar was Brandt nog kritisch over de vooruitzichten van Ethereum, met name vanwege de houding van de SEC ten opzichte van crypto en de stakingsector.

Zijn bearish voorspelling kwam echter niet uit en nu ziet hij een robuuste toekomst voor Ethereum met potentieel tot het bereiken en mogelijk overstijgen van zijn all-time high van $4.900.

Recent marktgedrag

Ondanks het sterke vertrouwen van Brandt, is de prijs van Ethereum in de afgelopen 24 uur met 1,5 procent gedaald, wat resulteert in een huidige koers van ongeveer $3.850 dollar. De munt lijkt moeite te hebben om de psychologische grens van $4.000 te doorbreken.

Deze trend wordt ook weerspiegeld in Bitcoin (BTC), dat moeite heeft om boven de $70.000 te blijven.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme