Nieuwe altcoin bull rally op komst, aldus crypto analyst Michaël van de Poppe

Home » Nieuws » Nieuwe altcoin bull rally op komst, aldus crypto analyst Michaël van de Poppe

Als het aan de populaire Nederlandse crypto analist Michael van de Poppe ligt, zit de cryptocurrency markt aan de vooravond van een nieuwe bull rally voor altcoins.

Op social media platform X deelt de analist zijn voorspelling voor de markt, daarin geeft hij aan dat veel altcoins vanaf juni tot en met oktober explosief in waarde kunnen stijgen. De voorspelling trekt veel aandacht vanuit de crypto community, het koersverloop van vele altcoins is al wekenlang relatief saai.

Volgens Van de Poppe zullen de prijzen van cryptocurrencies weer terug klimmen tot een “normale waarde”, wat suggereert dat de analist de huidige prijzen van altcoins als uitzonderlijk laag ervaart. Zo licht de analist verder toe op social media:

“De altcoins zijn klaar voor hun opmars. Ik denk dat we van eind juni tot september – oktober veel momentum zullen zien. Een herwaardering naar hun normale waarden na de grote cascade van de eerste periode van het jaar.” 

michael van de poppe altcoin rally
Bron: Michaël van de Poppe op X.

Bitcoin prijs leidend voor altcoin markt

Dit betekent dat vrijwel alle altcoins een groene periode tegemoet kunnen gaan. Deze rally kan onder andere geleid worden door de Bitcoin (BTC) koers. De prijs van de grootste cryptocurrency heeft in de afgelopen week de grens van $70.000 dollar weer weten te doorbreken en lijkt op weg om weer een poging te wagen om een nieuwe all time high te realiseren.

Van de Poppe bekijkt de Bitcoin prijs nauwkeurig, met name op het behouden van het $70.000 prijsniveau, dat zal een verdere rally omhoog kunnen stimuleren. 

Ethereum koers bullish

Ook Ethereum (ETH) kan een bull rally verwachten, met de komst van een mogelijke eigen spot Exchange Traded Fund (ETF) op de Amerikaanse beurs. Momenteel zitten de fondsen nog in aanvraag bij de Securities and Exchange Commission (SEC) onder zogeheten S-1 applicaties. Volgens Van de Poppe kan een nieuw fonds miljoenen dollars aan kapitaal aantrekken, wat kan leiden tot een prijs rally: 

“Ik denk dat zekerheid over de S-1-goedkeuringen zal leiden tot een sterke opwaartse beweging en een hoger dieptepunt. Gewoon een kwestie van geduld.”

ethereum koers 1 maand
Ethereum koers in de afgelopen maand. Bron: Coinmarketcap.

Prijs analyse van Ethereum

Momenteel handelt de ETH koers op $3.800 dollar en heeft het nog altijd de belangrijke prijsgrens van $4.000 dollar te doorbreken. Mocht dat lukken dan is dit een duidelijk signaal dat de grootste altcoin een start aan het maken is voor een nieuwe bull rally.

Momenteel heeft de Ethereum prijs het nog altijd lastig, in de afgelopen 24 uur daalde de koers met 1,1% in waarde. 

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Thomas begon te investeren in Bitcoin in 2017. Tijdens de opvolgende bear market is hij zich volledig gaan verdiepen in blockchain-technologie en raakte hij overtuigd in de baanbrekende potentie ervan. Hij gelooft dat blockchain-technologie ons dagelijks leven zal veranderen.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme