Crypto whale investeert bijna $53 miljoen in Ethereum, Bitcoin en Chainlink

Home » Nieuws » Crypto whale investeert bijna $53 miljoen in Ethereum, Bitcoin en Chainlink

Een crypto whale heeft sinds 21 december grote bedragen geïnvesteerd in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Chainlink (LINK), waarbij bijna $53 miljoen dollar is uitgegeven aan deze cryptocurrencies.

De investeerder toonde een bijzondere interesse over Bitcoin en Ethereum door $20 miljoen dollar aan USDC stablecoins te besteden aan de aankoop van zowel Ethereum als Wrapped Bitcoin (WBTC), elk ter waarde van $10 miljoen dollar.

Deze crypto whale verzamelde in totaal 13.843 ETH tegen een gemiddelde prijs van 2.388 dollar en 461 WBTC, een token op de Ethereum-blockchain die de waarde van Bitcoin vertegenwoordigt, tegen een gemiddelde prijs van $43.168 dollar. Deze investeringen bleken winstgevend; vooral de WBTC-aankopen toonden al snel een papieren winst van meer dan $1 miljoen dollar, aangezien de marktprijs van Bitcoin steeg tot $46.000 dollar.

Naast BTC en ETH heeft een mysterieuze entiteit ook aanzienlijk geïnvesteerd in Chainlink, een gedecentraliseerd oracle-netwerk. Deze entiteit heeft 2.745.815 LINK tokens gekocht voor ongeveer 49,9 miljoen dollar via 49 nieuwe wallets van de cryptocurrency beurs Binance.

Terwijl LINK momenteel een lichte daling ervaart met een koers van $18,29 dollar, vertonen andere altcoins zoals Solana (SOL) een positieve trend met een stijging van 4,05 procent.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme