Analist bespreekt wat je moet weten over de Ethereum koers na ETF goedkeuring

Home » Nieuws » Analist bespreekt wat je moet weten over de Ethereum koers na ETF goedkeuring

In een nieuwe video op het populaire YouTube-kanaal DataDash, besprak Ross, de gastheer van de dag, de goedkeuring van een langverwachte Ethereum (ETH) Exchange Traded Fund (ETF). Deze stap markeert een belangrijk moment voor Ethereum en de bredere cryptomarkt, gezien het de deur opent naar een nieuw segment van institutionele beleggers.

Ross benadrukte de potentie van deze goedkeuring om de markt structureel te beïnvloeden, vooral gezien de sterke werkgelegenheidscijfers en de aanhoudende opwaartse trend in de markt.

Verwachte marktvolatiliteit tijdens feestdagen

Met het Memorial Day weekend in Amerika waarschuwde Ross voor mogelijk lagere liquiditeit en hogere volatiliteit in de markten. Dit wordt mede veroorzaakt door afnemende handelsvolumes tijdens lange weekenden, wat leidt tot prijsschommelingen die zowel kansen als risico’s met zich mee kunnen brengen voor onvoorbereide beleggers.

Technische indicatoren en markt psychologie

De bespreking ging verder over de TDI GM indicator, een hulpmiddel dat belangrijke aanwijzingen geeft over prijsveranderingen en mogelijke marktkeerpunten.

Volgens Ross is de huidige marktinstelling overwegend bullish, wat suggereert dat beleggers hun posities wellicht moeten heroverwegen met een focus op groei. Zijn analyse benadrukte dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk in het hogere bereik van zijn huidige prijszone zal blijven.

Strategieën voor Ethereum en altcoins

Ross deelde ook zijn investeringsstrategieën voor Ethereum, waarbij hij specifieke instapmomenten tussen $3,450 en $3,650 dollar aanraadde. Hij sprak over het benutten van technische analyse om marktgedrag te begrijpen en op basis daarvan te reageren, in plaats van te proberen de markt te voorspellen.

Verder gaf hij zijn visie op altcoins zoals Sushiswap en API3, waarbij hij strategieën voor het nemen van winst na snelle winsten en het monitoren van financieringspercentages om kansen te spotten, uiteenzette.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme