Dutch Blockchain Days 2024: Een vooruitblik op het grootste blockchain-evenement van Nederland

Home » Nieuws » Dutch Blockchain Days 2024: Een vooruitblik op het grootste blockchain-evenement van Nederland

Met nog maar acht dagen te gaan tot de start, neemt de opwinding voor de Dutch Blockchain Days 2024 alleen maar toe. Dit vooraanstaande evenement op het gebied van blockchain en cryptocurrency in Nederland belooft dit jaar groter en invloedrijker te zijn dan ooit tevoren.

De ticketverkoop heeft alle verwachtingen overtroffen, met uitverkochte super early bird en early bird tickets, en de reguliere tickets die snel worden opgekocht.

Een indrukwekkende line-up van sprekers en onderwerpen

De organisatie heeft dit jaar een breed scala aan sprekers en partners samengebracht, waaronder toonaangevende financiële instellingen zoals IBM en Mastercard, prominente crypto exchanges zoals OKX, Coinbase en ICONOMI, en belangrijke organisaties zoals de Europese Commissie en de Verenigde Naties.

Deze sprekers zullen hun inzichten delen over de nieuwste ontwikkelingen in DeFi, layer-2-projecten, AI, tokenization, en de wereldwijde impact van cryptoregulatie.

dutch blockchain days tweet altcryptogems meyadecurfs
AltCryptoGems en Meyade Curfs zijn ook aanwezig. Bron: X.

Uitgebreid programma biedt voor elk wat wils

Het programma is opgedeeld in vier boeiende delen, elk gevuld met sessies geleid door industriële koplopers over uiteenlopende onderwerpen zoals bedrijfsadoptie, TradFi, exchanges, en brokers.

Daarnaast omvat het evenement meer dan 30 breakout-sessies die dieper ingaan op specifieke thema’s, waaronder IoT en baanbrekende technologieën, wat bezoekers de kans geeft om zowel basiskennis op te doen als geavanceerde discussies te voeren over marktvoorspellingen en technologische ontwikkelingen.

Netwerken en afterparty in Amsterdamse stijl

Een belangrijk hoogtepunt van de conferentie is de afsluitende afterparty bij de Karavaan in Amsterdam, waar deelnemers kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes, terwijl ze de gelegenheid krijgen om te netwerken met gelijkgestemden uit de industrie.

Deze informele setting is ideaal om nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen met leiders, ontwikkelaars, en enthousiastelingen binnen de blockchain- en cryptocurrency-gemeenschap.

Laatste kans om deel te nemen

Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar voor dit spraakmakende evenement. Bezoek de website van de Dutch Blockchain Days 2024 om je plek te verzekeren en deel uit te maken van het grootste blockchain- en crypto-event van Nederland. Gebruik de kortingscode ‘COINLINERS20‘ om maar liefst 20% korting te krijgen op de tickets.

Mis de kans niet om bij te blijven met de nieuwste trends en innovaties in deze snel evoluerende sector.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme