Corné Marchand deelt inzichten over altcoins en SEC-goedkeuringen in nieuwste video

Home » Nieuws » Corné Marchand deelt inzichten over altcoins en SEC-goedkeuringen in nieuwste video

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn meest recente YouTube-video duik ik opnieuw diep in de wereld van cryptocurrency en wat er in de afgelopen weken allemaal gebeurd is. De crypto-markt maakt een spannende tijd door, met aanhoudende positieve instroom richting Bitcoin (BTC) al tien weken lang, ondanks dat de aandacht soms lijkt te verslappen.

In deze aflevering bespreek ik niet alleen de groeiende populariteit van Bitcoin en altcoins zoals Algorand (ALGO) en Vchain (VET), maar ook de belangrijke stap vooruit door de goedkeuring van de Securities and Exchange Commission (SEC) voor spot Ethereum (ETH) ETF’s. Hoewel deze nog niet op de markt zijn, is dit een teken van vooruitgang. Maar let op, de markt blijft volatiel door aanhoudende discussies over inflatie en mogelijke regelgeving.

Ik belicht ook diverse cryptomunten waaronder Ondo Finance en Kala Games die nieuwe ontwikkelingen en prestaties laten zien. Interessant genoeg heeft Chainlink (LINK) een samenwerking met Deloitte Frankrijk voor tokenisatie projecten, en Casper Labs werkt samen met IBM aan AI-projecten. Ook hebben we het over Algorand, bekend om zijn snelle transacties en lage kosten.

En er is meer goed nieuws: Wisdom Tree heeft groen licht gekregen om Bitcoin en Ethereum ETP’s op de London Stock Exchange te lanceren, wat alleen maar positief kan zijn voor zowel Bitcoin als Ethereum. Vergeet ook niet de netwerkupgrades van Solana (SOL) en het aanstaande grote nieuws van het cryptoproject Floki later deze maand.

Het is een spannende tijd in de wereld van crypto, en deze video zit boordevol informatie om jullie op de hoogte te houden. Kijk snel op mijn YouTube-kanaal om niets te missen! Ik blijf jullie voorzien van de laatste updates en inzichten.

Stay tuned!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme