CoinDesk ondergaat grote reorganisatie onder nieuw leiderschap van Bullish

Home » Nieuws » CoinDesk ondergaat grote reorganisatie onder nieuw leiderschap van Bullish

CoinDesk ondergaat een aanzienlijke reorganisatie na de overname door de crypto exchange Bullish. Kevin Worth, de langdurige CEO van CoinDesk, heeft zijn positie verlaten en maakt plaats voor Sara Stratoberdha, die voorheen de bedrijfsontwikkeling bij Bullish leidde.

Nieuw hoofdstuk

Stratoberdha’s aanstelling markeert een nieuw hoofdstuk voor CoinDesk, dat ondanks de wisseling van eigenaar, zijn status als onafhankelijke dochteronderneming zal behouden. De nadruk ligt daarbij op het handhaven van journalistieke onafhankelijkheid en integriteit.

Deze bestuurswisseling volgt twee maanden na de aankoop van CoinDesk door Bullish, die het bedrijf overnam van de toen in moeilijkheden verkerende eigenaar Digital Currency Group. De reorganisatie raakt een groot deel van het leiderschapsteam van CoinDesk. Naast Worth verlaten ook Chief Operating Officer Elinor Hirschhorn, Vice President of Engineering John DeGuenther en Executive Director of Global Strategy Emily Parker het bedrijf. Chief Content Officer Michael Casey zal zijn voltijdse functie verliezen, maar is in gesprek met Bullish over een mogelijke nieuwe rol binnen CoinDesk.

Tom Farley, CEO van Bullish, lichtte de medewerkers van CoinDesk en Bullish in over de veranderingen via een memo, waarin hij aangaf dat de reorganisatie gericht is op het creëren van een plattere organisatiestructuur voor CoinDesk’s media-, indices- en evenementendivisies. Hierbij zullen bepaalde functies binnen CoinDesk, zoals Human Resources, nu rapporteren aan hun equivalenten bij Bullish. Verder zullen de technologie- en productteams van CoinDesk geïntegreerd worden met die van Bullish.

Farley prees het voormalige leiderschapsteam voor hun rol in de evolutie van CoinDesk tot een wereldwijd leidende mediacompany en voor het succesvol afronden van de verkoop en integratie met Bullish.

Terwijl het bedrijf zich voorbereidt op een nieuwe fase, uitte hij zijn dank en goede wensen aan de vertrekkende teamleden.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme