Volgens Samson Mow is $100.000 voor Bitcoin slechts een kwestie van tijd

Home » Nieuws » Volgens Samson Mow is $100.000 voor Bitcoin slechts een kwestie van tijd

Bitcoin (BTC) bevindt zich momenteel in een lastige fase. Sinds de all-time high van $73.800 dollar is het de cryptomunt niet gelukt om het bullish momentum volledig te herpakken.

De weerstand tussen de $71.000 en $72.000 is aanzienlijk, en hoewel de bulls actief proberen door deze barrière te breken, ontbreekt de echte overtuiging nog.

Optimisme vanuit de sector

Ondanks deze uitdagingen blijft Samson Mow, oprichter en CEO van Bitcoin-bedrijf JAN3, optimistisch. Hij is ervan overtuigd dat de $100.000 slechts een kwestie van tijd is. Volgens Mow zal het doorbreken van de $73.800 leiden tot een “vraagschok”, waardoor Bitcoin direct naar deze magische grens kan schieten.

Zijn vertrouwen wordt ondersteund door de recente herpakking van Bitcoin’s koers, die zich boven de $71.000 heeft gestabiliseerd.

samsom mow bitcoin 100K
Bron: Samson Mow op X.

Technische analyse bevestigt bullish signalen

De positieve vooruitzichten van Mow worden verder versterkt door Chris Vermeulen, marktstrateeg bij The Technical Traders. Vermeulen wijst op een ‘cup-and-handle’ formatie in de Bitcoin-grafiek, wat volgens hem een bullish signaal is met aanzienlijk potentieel voor een opwaartse uitbraak.

Met behulp van Fibonacci-niveaus heeft hij koersdoelen vastgesteld op $80.000, $90.000 en zelfs $106.000 dollar.

Afhandeling en toekomstige mogelijkheden

Hoewel het niveau van $100.000 een psychologische barrière zal vormen waar Bitcoin mogelijk veel weerstand zal ondervinden, blijft Vermeulen op de lange termijn extreem positief over de digitale munt.

Bovendien kunnen externe economische factoren een grote invloed hebben op de koersbewegingen van Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme