Volgens crypto analist mogelijk groene week voor Bitcoin ondanks marktvolatiliteit

Home » Nieuws » Volgens crypto analist mogelijk groene week voor Bitcoin ondanks marktvolatiliteit

In de nieuw uitgebrachte video bespreekt John van der Meer, bekend als de Bitcoin Consultant, de huidige staat van Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies. Na twee weken van rode cijfers toont de markt nu groene cijfers, alhoewel de volatiliteit blijft bestaan.

Van der Meer benadrukt de zijwaartse beweging van Bitcoin en waarschuwt investeerders voor de huidige onzekerheid.

Mogelijke marktontwikkelingen: Bull Flag en Double Bottom

Volgens Van der Meer zou de markt een ‘Bull Flag’-formatie kunnen tonen, wat een voortzetting van de opwaartse trend zou kunnen signaleren. Echter, hij benadrukt dat het te vroeg is om nieuwe posities in te nemen gezien de volatiliteit en het gebrek aan duidelijke signalen.

Daarnaast is er potentieel voor een ‘Double Bottom’-formatie, wat kan duiden op een ommekeer in de neerwaartse trend, maar ook dit scenario blijft onzeker.

Waarschuwingen en kansen

John merkt op dat het volume en de Relative Strength Index (RSI) afnemen, wat typisch geen teken is van sterke koopinteresse. Ondanks de uitdagingen in de markt, deelt Van der Meer zijn succes met kortetermijnshorts op cryptocurrencies zoals Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE).

Hij adviseert kijkers om alert te blijven op soortgelijke kansen, met name als Bitcoin de 200-daagse gemiddelde nadert, wat zou kunnen leiden tot een ‘short squeeze’.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme