Tuttle Capital plant uitgifte van 6 hefboom spot Bitcoin ETF’s

Home » Nieuws » Tuttle Capital plant uitgifte van 6 hefboom spot Bitcoin ETF’s

Tuttle Capital, een uitgever van exchange-traded funds (ETF’s), heeft plannen aangekondigd om zes leveraged Bitcoin (BTC) ETF’s uit te geven, die beleggers tot 200% gehefboomde investeringen op andere spot Bitcoin ETF’s bieden.

Dit terwijl de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) nog de eerste spot Bitcoin ETF moet goedkeuren.

18 maart als ingangsdatum

De firma diende op 3 januari zes aanvragen in voor deze leveraged Bitcoin ETF’s, die gebruikers vergrote rendementen zullen bieden. Tuttle Capital heeft drie N1-A formulieren ingediend, die beleggingsmaatschappijen gebruiken bij het creëren van een open-ended beleggingsfonds.

De voorgestelde ETF’s van Tuttle Capital zijn onder andere T-REX 1.5x, 1.75x, en 2x Long Spot ETF’s, samen met T-REX 1.5x, 1.75x, en 2x Inverse Spot Bitcoin Daily Target ETF’s. Deze bieden allemaal tot 200% gehefboomde investeringen. De firma heeft echter nog geen tickersymbool of vergoedingen met betrekking tot de ETF’s bekendgemaakt, maar heeft wel een ingangsdatum van 18 maart 2024 gepland.

Volgens Bloomberg-analisten James Seyffart en Henry Jim, die het nieuws deelden, zullen al deze leveraged Bitcoin ETF’s in eerste instantie de iShares Bitcoin Trust als prijsreferentie gebruiken, hoewel ze mogelijk ook andere ETF’s als referentie zullen gebruiken.

“Aanvankelijk is het de bedoeling van het fonds om de iShares Bitcoin Trust te gebruiken als referentie-asset, hoewel het fonds andere referentie-assets kan gebruiken,” staat in de indiening.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme