Scaramucci voorspelt Bitcoin uitbraak naar $100.000 binnen zes maanden

Home » Nieuws » Scaramucci voorspelt Bitcoin uitbraak naar $100.000 binnen zes maanden

Anthony Scaramucci, oprichter van SkyBridge Capital, voorspelt dat Bitcoin (BTC) binnen zes maanden nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Ondanks recente schommelingen en een korte daling tot $53.500 dollar, ziet Scaramucci potentieel voor een opwaartse uitbraak naar een koers van $100.000 dollar op korte termijn. Hij verwijst naar de huidige correctie als een tijdelijk fenomeen, veroorzaakt door externe factoren zoals de verkoop van Bitcoins door de Duitse overheid en de aankomende release van miljarden dollars aan Bitcoin vanuit Mt. Gox.

“Wij houden van de fundamentele waarden van Bitcoin voor de lange termijn. Ik denk dat we naar $170.000 gaan na de halving, maar ook dat we een koers van $100.000 zien richting het einde van dit jaar. Nu moeten we helaas even door de ellende heen duwen,” licht Scaramucci toe.

Invloed van FTX op Bitcoin

Verder belicht Scaramucci de mogelijke invloed van de ineenstorting van FTX. Naar verwachting krijgen gebruikers van dit platform binnenkort ongeveer $14 tot $16 miljard dollar terug.

“FTX zal binnenkort een aanzienlijke som geld vrijgeven aan investeerders die hun rekeningen daar hadden. Veel van dat geld was oorspronkelijk in Bitcoin, wat goed nieuws betekent voor huidige Bitcoin-houders,” verklaart hij.

Bitcoin en de Amerikaanse verkiezingen

Scaramucci bespreekt ook de potentieel cruciale rol van Bitcoin in de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij gelooft dat de Republikeinse partij mogelijk electoraal voordeel kan halen uit de pro-Bitcoin stemmers.

“Laten we zeggen dat er 20 miljoen wallets van stemgerechtigde Amerikanen zijn, en dat 10% daarvan puur en alleen kijkt naar een pro-Bitcoin politicus. Dat zijn 2 miljoen potentiële stemmers die het verschil kunnen maken in een spannende verkiezingsstrijd.”

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme