Satoshi’s visie schittert op Times Square ter herdenking Bitcoin genesis block

Home » Nieuws » Satoshi’s visie schittert op Times Square ter herdenking Bitcoin genesis block

Een crypto gerelateerde boodschap ter herdenking van het 15-jarig bestaan van Bitcoin’s (BTC) eerste genesisblock steelt de show op Times Square’s digitale reclameborden.

Anonieme weldoener

Gefinancierd door een anonieme weldoener en onder de aandacht gebracht door Colin Wu, een bekende Chinese journalist, viert deze advertentie de fundamenten en de revolutionaire reis van Bitcoin sinds de oprichting. De boodschap, “Satoshi Nakamoto: The Times 03/Jan/2009 Kanselier op rand van tweede reddingsoperatie voor banken,” verwijst naar de economische omstandigheden die aanleiding gaven tot de creatie van Bitcoin. Deze woorden, oorspronkelijk verschenen als kop in de krant The Times en ingesloten in het genesisblock van Bitcoin, markeren het begin van een financiële revolutie.

Sindsdien heeft Bitcoin een gigantische groei doorgemaakt en is de koers van $0,01 dollar sinds het begin van Bitcoin, helemaal naar $69.000 dollar gestegen. Deze stijging is niet alleen een bewijs van technische bekwaamheid, maar bevestigt ook de blijvende visie achter Bitcoin. Momenteel handelt de koers van Bitcoin om en nabij de $46.000 dollar bij ByBit.

Technische analyses suggereren dat, met weerstand die nu steun wordt, de volgende grote uitdaging ligt bij de $47.000 tot $50.000 range. Een doorbraak hier kan verdere groei inluiden en zelfs leiden tot het bereiken van recordhoogtes.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme