Nieuwe Bitcoin crash: Gaan we nog een bull markt zien?

Home » Nieuws » Nieuwe Bitcoin crash: Gaan we nog een bull markt zien?

Hoi iedereen, ik ben Corné Marchand, en ik heb gisteren een nieuwe video geplaatst op mijn YouTube-kanaal. Hierin bespreek ik de huidige daling van de Bitcoin (BTC) prijs naar $55,000 dollar en de verkoopdruk van zowel de Duitse overheid als Mt. Gox.

In de video vraag ik me af wat de echte impact is van deze verkopen op de markt. Is het echt de verkoopdruk of spelen futures hier een grotere rol? Ik duik ook in de geschiedenis van Mt. Gox, een van de meest beruchte Bitcoin-beurzen die ooit enorme verliezen leed door beveiligingsproblemen, en bespreek het proces van het teruggeven van Bitcoin aan zijn gebruikers.

Ondanks de huidige negatieve marktstemming, benadruk ik dat deze momenten historisch gezien vaak de beste kansen bieden om crypto te kopen. De markt volgt eerdere cycli, met een toenemende institutionele interesse en de mogelijkheid van een marktherstel aan het einde van de zomer.

In mijn video bespreek ik ook hoe de verkoop van ongeveer 138,000 Bitcoins door de Duitse overheid, ondanks dat het een groot bedrag lijkt, slechts 1.4% van de totale Bitcoin-marktkapitalisatie vertegenwoordigt. Daarom verwacht ik dat de lange termijn impact op de Bitcoin-markt beperkt zal zijn.

Wil je meer weten over mijn inzichten en analyses? Bekijk dan zeker de volledige video op mijn YouTube-kanaal en abonneer je voor meer updates!

Tot snel!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme