Nederlandse Didi Taihuttu verwacht bullmarkt top rond $200.000 gevolgd door correctie tot $80.000

Home » Nieuws » Nederlandse Didi Taihuttu verwacht bullmarkt top rond $200.000 gevolgd door correctie tot $80.000

In een nieuwe YouTube-video belicht de Nederlander Didi Taihuttu, bekend van ‘The Bitcoin Family’, de potentiële grote prijsstijgingen van Bitcoin (BTC). Hij wijst op een bullish cross op de RSI-indicator (Relative Strength Index) van de weekgrafiek, die historisch gezien heeft geleid tot aanzienlijke koersstijgingen.

Taihuttu voorspelt dat de volgende bullish cross een potentieel heeft om de Bitcoin prijs naar maar liefst $100.000 dollar te stuwen in een bullish marktscenario.

Verjaardagsfenomeen en langetermijninvestering

Interessant is Taihuttu’s observatie dat Bitcoin elk jaar op zijn verjaardag in waarde stijgt, wat samenvalt met de vierjaarlijkse cyclus van de cryptomarkt.

Hij benadrukt Bitcoin’s aantrekkelijke samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) en raadt investeerders aan Bitcoin te accumuleren tijdens prijsdalingen, kijkend naar de lange termijn.

Bullmarkten en toekomstvoorspellingen

De verwachting is dat de huidige bullmarkt doorzet tot 2025, waarna een bear markt zal volgen. Didi geeft aan dat de piek van deze bullmarkt mogelijk rond de $200.000 dollar zal liggen, maar ook dat een correctie naar $80.000 dollar niet uitgesloten is, met daarna een langzame stijging naar nieuwe hoogten tegen 2028.

Geopolitieke invloeden

In de video wordt ook de impact van de Amerikaanse presidentsverkiezingen op Bitcoin besproken. Taihuttu speculeert over een mogelijke invloed van een herverkiezing van Donald Trump, die heeft aangegeven Ross Ulbricht te willen vrijlaten. Ulbricht, oprichter van de beruchte Silk Road-marktplaats en veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, zou symbolisch kunnen staan voor een positievere houding tegenover cryptocurrencies.

Leven met risico

Tot slot moedigt Taihuttu kijkers aan om avontuurlijk te leven en risico’s te nemen. Hij gelooft dat het nemen van risico’s, zelfs als dat leidt tot verlies, kan resulteren in persoonlijke groei en het ontdekken van een betere versie van zichzelf.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme