Kevin Svenson: Bitcoin koers klaar voor parabolische stijging tot $90.000

Home » Nieuws » Kevin Svenson: Bitcoin koers klaar voor parabolische stijging tot $90.000

Kevin Svenson heeft onlangs zijn optimisme uitgesproken over de toekomst van Bitcoin (BTC). Volgens Svenson bevindt Bitcoin zich aan de rand van een grote prijsstijging.

Uitbraak aan de horizon

Svenson beschrijft het huidige scenario als een ‘Blauwe Lucht Uitbraak’. Dit fenomeen treedt op wanneer een activum boven alle voorgaande prijsacties uitstijgt en een nieuwe fase van prijsontdekking binnentreedt.

“We staan op het punt om een enorme uitbraak te zien, iets wat heel snel kan gebeuren”, aldus Svenson.

Doelstelling van $90.000 voor Bitcoin

De analist voorspelt dat Bitcoin een stijging tot $90.000 dollar zou kunnen bereiken, wat neerkomt op een bijna 30% toename vanaf de huidige koersniveaus.

Svenson legt uit: “We volgen een exponentiële prijsstijging binnen een versnellende trend. Het doel van $90.000 is realistisch en representeert een significante winst voor de topbeleggers.”

Mogelijke prijsontwikkelingen

Svenson schetst een toekomstig pad waarin Bitcoin mogelijk $90.000 dollar bereikt in augustus, gevolgd door een terugval in september, wat historisch gezien de slechtste maand is voor zowel Bitcoin als de aandelenmarkt. Hij verwacht echter een herstel in oktober, met een zijwaartse consolidatie en een verdere stijging richting het nieuwe jaar.

De invloed van macro-economische factoren

De analist benadrukt ook het belang van macro-economische ontwikkelingen op de prijs van Bitcoin. Hij wijst op de invloed van het Amerikaanse werkloosheidscijfer, dat afgelopen week werd vrijgegeven.

“Een hoger dan verwachte werkloosheid kan juist de stimulans zijn die Bitcoin nodig heeft om deze significante stijging te realiseren”, concludeert Svenson.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme