Didi Taihuttu: Zomer zou keerpunt kunnen zijn voor Bitcoin

Home » Nieuws » Didi Taihuttu: Zomer zou keerpunt kunnen zijn voor Bitcoin

In een nieuwe YouTube-video bespreekt de Nederlandse Didi Taihuttu de huidige situatie van Bitcoin (BTC) miners en de mogelijke impact van Mt Gox’s Bitcoin-distributie op de markt.

Volgens Taihuttu zou de zomer een goede periode kunnen zijn om gestaag Bitcoin aan te kopen.

Huidige status van Bitcoin-miners

Volgens Taihuttu heeft de recente prijsdaling van Bitcoin geleid tot lagere inkomsten voor miners, maar zij blijven winstgevend ondanks een vermindering in hun Bitcoin-reserves en toenemende moeilijkheden in mining. De aankondiging van Mt Gox om in juli Bitcoins ter waarde van $9,4 miljard dollar te distribueren aan 127.000 mensen heeft zorgen gewekt onder investeerders, wat heeft bijgedragen aan de marktcrisis.

Taihuttu gelooft echter dat de markt deze distributie reeds heeft ingeprijsd en dat de vroege adoptanten, die jaren hebben gewacht, niet geneigd zullen zijn om al hun Bitcoins te verkopen.

Analyse van de Bitcoin-prijsbewegingen

Verder belicht Taihuttu de historische patronen in Bitcoin-prijsbewegingen en het verband tussen de Relative Strength Index (RSI) en prijsstijgingen. Elke keer dat de RSI daalde tot 20 of lager, volgde er een aanzienlijke prijsstijging.

Met de huidige lage RSI-niveaus suggereert hij dat een grote ommekeer de Bitcoin-prijs zou kunnen opdrijven tot potentieel $70.000 of zelfs $88.000 dollar.

Strategisch advies voor de zomermaanden

Taihuttu benadrukt het belang van het accumuleren van meer Bitcoin gedurende de zomermaanden. Hij adviseert kijkers om te bepalen of ze handelaar of investeerder zijn. Voor investeerders raadt hij aan niet te verkopen tijdens kortetermijnvolatiliteit en sterk te blijven in hun geloof in lange-termijnwinsten.

Dit advies is vooral relevant gezien zijn verwachting dat er een ommekeer zou kunnen plaatsvinden tijdens de zomer, zelfs als het slechts een kleine stijging betreft.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme