Crypto analist voorspelt stijgende Bitcoin prijzen elke vier jaar door toenemende vraag

Home » Nieuws » Crypto analist voorspelt stijgende Bitcoin prijzen elke vier jaar door toenemende vraag

In zijn nieuwe YouTube video deelt de Nederlandse Didi Taihuttu opmerkelijke observaties over de prijspatronen van Bitcoin (BTC) en de impact van verkiezingen op de cryptomarkt. Volgens Taihuttu piekt Bitcoin elke vier jaar, met stijgende hoogtepunten bij elke cyclus, wat wijst op een toenemende vraag.

Hij legt uit dat tijdens verkiezingsperioden, zoals de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten, Bitcoin aanzienlijke prijsstijgingen ziet vanwege de verhoogde marktliquiditeit door vers geld.

Belang van spot Bitcoin ETFs

Een belangrijke handelstip die Taihuttu aanbiedt, is het monitoren van spot Bitcoin ETFs, zoals die van BlackRock. Hij suggereert dat oude investeerders hun Bitcoin van Grayscale verkopen en terugkopen via andere spot ETFs, wat leidt tot verhoogde volume en liquiditeit op de markt.

Deze informatie kan cruciaal zijn voor handelaren die op zoek zijn naar tekenen van marktbewegingen.

Reizen en persoonlijke groei

Verder benadrukt Didi het belang van persoonlijke ontwikkeling door te reizen. Hij moedigt kijkers aan om hun bezittingen te beoordelen en overweegt om ze te verkopen om te investeren in Bitcoin, met als doel financiële onafhankelijkheid te bereiken.

Didi deelt ook dat reizen niet alleen voor plezier is, maar ook een middel voor zelfontdekking en netwerken.

Groei van Bitcoin miljonairs en investeren

Didi onthult dat er dagelijks ongeveer 1.500 nieuwe Bitcoin wallets worden toegevoegd die elk meer dan een miljoen dollar waard zijn.

Deze toename van vermogende individuen door Bitcoin is een drijvende kracht achter een verwachte mond-tot-mondreclame campagne, die meer mensen naar de cryptomarkt zou kunnen trekken.

Strategieën voor de toekomst

Tot slot stelt ZD voor om niet-gebruikte items te verkopen en de opbrengst te investeren in Bitcoin bij de volgende marktbodem, voorspeld in 2026.

Hij adviseert om te leven van het kapitaal verkregen uit de verkoop voor een jaar, waarna men hun oude leven zou kunnen terugkopen met de helft van het kapitaal en de rest investeren in Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme