Bitcoin sluit 6-maandelijkse candle op historisch hoogtepunt van $63.000

Home » Nieuws » Bitcoin sluit 6-maandelijkse candle op historisch hoogtepunt van $63.000

In een nieuwe YouTube-video bespreekt de Nederlandse Didi Taihuttu de afsluiting van de hoogste zesmaandelijkse Bitcoin (BTC) candle ooit, die eindigde op $63.000 dollar. Deze ontwikkeling markeert een belangrijk moment voor Bitcoin-investeerders en kan wijzen op aanhoudende groei in de nabije toekomst.

Uitbreiding van Bitcoin ATM-netwerk

Taihuttu belicht ook de snelle groei van het aantal Bitcoin-geldautomaten wereldwijd, waarvan er nu meer dan 38.000 operationeel zijn. Australië is opvallend als de snelstgroeiende markt met een stijging van 1.700 nieuwe machines.

Dit kan een indicator zijn van toenemende adoptie en acceptatie van Bitcoin als betaalmiddel op globaal niveau.

Toekomstverwachtingen van Bitcoin-prijzen

Didi deelde zijn voorspellingen over de toekomstige prijsbewegingen van Bitcoin, met de verwachting van nog twee hogere zesmaandelijkse candles, waarbij de volgende geschat wordt op een waarde rond de $160.000 dollar tegen eind 2025.

Deze ambitieuze prognose onderstreept het vertrouwen dat sommige experts hebben in het langetermijnpotentieel van Bitcoin.

Levenslessen en persoonlijke reflecties

Naast de technische analyse en marktupdates, deelde Didi ook een persoonlijk verhaal over het plotselinge overlijden van zijn moeder, wat hem inspireerde om het leven volledig te omarmen.

Hij benadrukte het belang van tijd en het nastreven van persoonlijke passies boven materiële bezittingen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme