Arthur Hayes ziet af van bearish Bitcoin standpunt en voorspelt recordhoogtes

Home » Nieuws » Arthur Hayes ziet af van bearish Bitcoin standpunt en voorspelt recordhoogtes

Arthur Hayes, medeoprichter van BitMEX, heeft zijn visie op de toekomst van Bitcoin (BTC) bijgesteld van voorzichtig naar uitgesproken optimistisch. In een interview met Crypto Banter heeft Hayes zijn eerdere korte termijn bearish standpunt herzien, nadat Bitcoin zich anders gedroeg dan hij had verwacht.

Ondanks het initiëren van put-opties met een uitoefenprijs van $35.000, anticiperend op een prijscorrectie te midden van potentiële bankproblematiek, heeft de cryptocurrency markt Hayes’ verwachtingen niet waargemaakt.

Negatieve verwachtingen

Hayes heeft nu een bullish kijk op Bitcoin voor de rest van het jaar. Hij voorspelt dat de koning der crypto tegen het einde van het jaar een recordhoogte van $70.000 dollar zal bereiken. Zijn veranderde perspectief volgt op de observatie dat Bitcoin, ondanks een korte daling in maart 2023 toen banken in problemen kwamen, zich herstelde en niet voldeed aan de negatieve verwachtingen.

Hayes verwacht dat centrale banken in reactie op financiële instabiliteit zullen ingrijpen met aanzienlijke liquiditeitsinjecties om de economie te stabiliseren. Dergelijke maatregelen zullen naar zijn mening Bitcoin en de bredere crypto markt ten goede komen. Na het sluiten van zijn put-opties concludeert Hayes dat de kosten van de opties en de marktdynamiek hem niet de gewenste uitkomsten boden, waardoor hij zich nu focust op een langdurige bullish trend voor Bitcoin.

Dit optimisme wordt versterkt door zijn algemene lange positie in crypto, waarbij hij aangeeft dat deze marktbewegingen hem in staat stellen om “wat extra shekels te verdienen” voor meer ontspannen doeleinden, zoals het trakteren van zijn vrienden.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme