Travala breidt uit met TON-integratie voor betalingen in crypto

Home » Nieuws » Travala breidt uit met TON-integratie voor betalingen in crypto

Travala heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het Telegram Open Network (TON). Door deze integratie kunnen houders van Toncoin (TON) hun tokens gebruiken om vliegtickets, hotels en reistours te boeken.

Juan Otero, CEO van Travala, benadrukte dat deze samenwerking de toewijding van het bedrijf aan de massale adoptie van cryptocurrency onderstreept en een nieuwe real-world toepassing voor de TON-token introduceert.

Travala’s brede acceptatie van cryptocurrencies

Naast Toncoin ondersteunt Travala betalingen met andere grote cryptomunten zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), en Solana (SOL).

In totaal accepteert het platform 127 verschillende betaalmethoden voor het boeken van reizen, waarmee het een van de meest veelzijdige crypto-reisplatformen op de markt is.

travala toncoin tweet
Bron: Travala op X.

Blockchain en nieuwe toepassingen in de reisindustrie

De reisindustrie is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zich aan te passen aan het digitale tijdperk, en de blockchain-technologie biedt nieuwe mogelijkheden. In 2023 heeft Sleap, een door AI aangedreven reisboekingsplatform, aangekondigd samen te werken met het Camino-netwerk, een blockchain oplossing voor de luchtvaartindustrie.

Deze samenwerking is gericht op het personaliseren van reisboekingen en het direct leveren van aanbiedingen aan klanten via hun digitale wallet.

Nieuwe NFT-initiatieven in Japan

In Japan heeft Japan Airlines onlangs het Kyoko nonfungible token (NFT) project gelanceerd, dat speciale toegang biedt tot unieke reiservaringen die niet via reguliere reisbureaus worden aangeboden. Een van de NFTs biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om twee dagen en een nacht door te brengen in een historisch Samoerai-mansion.

Een ander geeft houders de kans om samen te werken met de Japanse lichtkunstenaar Yasuhiro Chida tijdens het Tanegashima Space Art Festival.

Blockchain op de luchthavens

Verder zijn er projecten zoals GroundSync, die proberen de kostbare vertragingen in de luchtvaart te verminderen door het gebruik van blockchain voor het documenteren van elk aspect van het bijtanken en onderhoud van commerciële jets tussen vluchten.

Dit zou de omslagtijd op de start- en landingsbanen aanzienlijk kunnen verkorten en de winstmarges kunnen verhogen die nu vaak onder druk staan door communicatiestoornissen en vertragingen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme