Solana’s Boba Oppa memecoin ziet 100% stijging na eerdere koersval

Home » Nieuws » Solana’s Boba Oppa memecoin ziet 100% stijging na eerdere koersval

De crypto wereld wordt momenteel opgeschud door de nieuwste hype: de Boba Oppa (BOBAOPPA) memecoin, die een ware sensatie is geworden binnen de Solana (SOL) blockchain gemeenschap.

Deze munt, bedacht door de Taiwanese artiest en crypto-enthousiast Jeffrey Huang, beter bekend als Machi Big Brother, heeft tijdens zijn voorverkoop $40 miljoen opgehaald, waarna de koers in een heftige achtbaan terechtkwam.

Direct na de lancering kelderde de waarde van Boba Oppa met maar liefst 74%, wat tot grote frustratie leidde onder investeerders. Een investeerder uitte zijn ongenoegen op het social media platform X door te verklaren nooit meer deel te nemen aan een voorverkoop, gezien zijn investering van $10.000 geslonken was naar slechts $129 dollar.

Koers Boba Oppa op 3 april 2024. Bron: CoinGecko.

Ondanks de initiële val is de koers van Boba Oppa ondertussen weer opgekrabbeld en staat deze zelfs 100% hoger dan het eerdere dieptepunt. Dit toont aan hoe volatiel en onvoorspelbaar de markt voor memecoins kan zijn, waarbij de meest ongewone en opvallende concepten vaak de meeste aandacht trekken. Huang speelde hier slim op in door een eigenzinnig achtergrondverhaal te bedenken voor Boba Oppa: het verhaal van de zoon van Machi Big Brother die op zoek gaat naar generatierijkdom en het verliezen van zijn maagdelijkheid, en hierbij $BOBAOPPA creëert.

Op het moment van schrijven bedraagt de marktkapitalisatie van de munt ruim $85 miljoen dollar en handelt de koers op $0,0008331 bij Meteora.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme