Shytoshi Kusama wekt hoop op SHIB spot ETF na goedkeuring van Ethereum

Home » Nieuws » Shytoshi Kusama wekt hoop op SHIB spot ETF na goedkeuring van Ethereum

De Shiba Inu (SHIB) community is momenteel erg actief en optimistisch, vooral na nieuwe opmerkingen van Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van het team. Kusama heeft zijn felicitaties uitgesproken aan het Ethereum (ETH) team naar aanleiding van de goedkeuring van de Ethereum spot ETF’s door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) op donderdag 23 mei.

In zijn post op het X-platform prijst hij de ontwikkelingen binnen Ethereum en suggereert hij dat deze goedkeuring wellicht ook de deur kan openen voor een toekomstige SHIB Spot ETF.

De discussie over een SHIB Spot ETF

De interesse in een mogelijke SHIB Spot ETF wordt al enige tijd besproken binnen de crypto-gemeenschap, met name sinds de goedkeuring van soortgelijke fondsen voor Bitcoin (BTC) in januari van dit jaar.

Deze discussies werden verder aangewakkerd door een artikel in de 10e editie van het SHIB-magazine, waarin de mogelijkheden voor dergelijke financiële producten uitgebreid werden besproken.

Shytoshi Kusama tweet x
Bron: Shytoshi Kusama op X.

Shiba Inu zet stappen

In een poging om hun case te versterken, heeft Shiba Inu een petitie ingediend bij Grayscale Investments, een van de grootste vermogensbeheerders. Deze petitie was gericht aan de toenmalige CEO, Michael Sonnenshein, en benadrukte vier belangrijke argumenten voor de overweging van een SHIB Spot ETF.

De actieve betrokkenheid van de gemeenschap en deze doordachte stappen wijzen op een serieuze inzet om SHIB te positioneren als een aantrekkelijke optie voor institutionele beleggers.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme